Шум фільтра - обгрунтування для поліпшення продуктивності?

E

explorick

Guest
Для діаграмі нижче якого схема ефективна для шумів блокування. Що таке виправдання для кращої продуктивності.

Якщо припустити, шум високої частоти, так що проведені конденсатор і заблокований індуктора ... Деякі люди скажуть вам ваші дві схеми однакові. Але якщо б вона була мені, я б з лівого ланцюга. Причина в тому, що в мене є філософія, яку я хочу, щоб мінімізувати шуми * струми *. Для лівого контуру, шум вперше бачить індуктор, який забезпечує шуму з високим імпедансом серії, що знижує шум струму. Потім він бачить ковпачок, який представляє низький імпеданс на землю. Отже, ви збираєтеся отримати шуму струму, що протікає через котушки індуктивності, кепка і землю, але це буде низькою, якщо індуктор піднімає пристойну суму імпедансу. За право ланцюга, шум вперше бачить низьким опором шапка на землю. Так шуму струму, що протікає через землю літак буде значно вище. Це моя думка, але я дуже цікаво дізнатися, що думають інші. Франк. http://www.frankvh.com

[Цитата = explorick] Для діаграмі нижче якого схема ефективна для шумів блокування. Що таке виправдання для кращої продуктивності. [/ Цитата] Ваша діаграма показує електричних компонентів. Таким чином, вхідні і вихідні параметри повинні бути електричними і - "шум" не електричних параметрів. Ви повинні повідомити нам, якщо ви говорите про шум, накладених на поточний або на напругу.

Вплив пасивного фільтра не може бути визначена, не знаючи джерела і опору навантаження. Крім того, відповідь на ваше питання може бути різним.

Шум вхід вхідної напруги з високочастотний шум, який необхідно фільтрувати. Опір навантаження можна припустити, таких як високі ворота входу.

[Цитата = explorick] шуму вхід вхідної напруги з високочастотний шум, який необхідно фільтрувати. Опір навантаження можна припустити, таких як високі ворота вхід. [/ Цитата] І тут, з посиланням на другого контуру ви можете запитати себе, що відбувається, коли ви (1) покласти конденсатор джерела напруги, і коли ви (2 ) додати індуктивність без будь-якого струму через нього (через навантаження нескінченна). Чи є така схема має сенс?

Погодилися, що друга схема оленяча шкіра має сенсу, якщо вхідний опір є високим. Що відбудеться в тому випадку, якщо використовується як фільтр на лінії живлення мікросхеми?

[Цитата = explorick] вирішив, що друга схема оленяча шкіра має сенсу, якщо вхідний опір є високим. ..........[/ Цитата] джерело напруги має низький опір джерела (в ідеалі нуль)!

Я був неправильно набравши в якості вхідного імпедансу замість вихідний імпеданс. Що сталося б відзначити ciruits, якщо вони використовуються за силової мережі?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back