Шум моделювання ОУ з Cadence Spectre

C

chiara

Guest
привіт, може хто-небудь сказати мені, як робити шуму моделювання диференціальний вхід для диференціальний вихід ОУ з каденція привид? Чи є матеріал, який розповідає, як це зробити? спасибі.

Я не зовсім впевнений: Ви можете зробити шум моделювання (з зворотнього зв'язку одно ур gaun фактор) і отримати вихід шуму (я припускаю, і хочете диференціального рівень виробленого шуму) Поділ на зворотний зв'язок отримати, щоб отримати шуму послався на вхід ур ланцюга

Я думаю, що використання Vsource є більш корисним, у шум моделювання. Ви можете відразу отримати введення згаданих шуму. Я в цьому методі довго тому після пропозицію від підтримки Cadence і не знаю, про нові зміни версії.

мій метод є диференціальний вхід джерела шуму (з використанням постійного струму (AC = 1) і vcvs), аналіз використання для моделювання шуму. рівень шуму вибирає напруга, і вхід шум порту. Після моделювання, використання результатів у АДЕ, щоб перевірити входу чи результати згаданих шум, або розрахувати потужність шуму в смузі.

Будь-які можливі керівництво моделювання в цій конкретній темі?

[Цитата] Я думаю, що використання Vsource є більш корисним, у шум моделювання. Ви можете відразу отримати введення згаданих шуму. Я в цьому методі довго тому після пропозицію від підтримки Cadence і не знаю, про нові зміни версії. [/Quote] Що таке метод Vsource? Може хто-небудь пояснити це більше? спасибі!

"Vsource" є екземпляром з analogLib в Cadence навколишнього середовища.

Але я не знайшов "vsource" примірник. Я використовую Cadence IC5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back