Шукаєте PCB магазин, який може зробити для багатошарових прототип

W

weeyndha

Guest
Привіт усім, я шукаю PCB магазин, який може робити багатошарові (4) в невеликій кількості з Китаю. Я також шукає електронний магазин компонент, який готовий зробити бізнес в невеликій кількості. З повагою

Є багато з них. якщо ви розмістите його в китайський сайт плати, ви отримаєте багато відповісти.

Але будьте дуже crefull ... У нас є багато проблем з якістю друкованої плати, що ми receving з Китаю і Тайваню. Вони беруть гроші для друкованих плат електричних випробувань, але не роблять нічого ... Друкована плата з свині хвости, шорти і так далі. І отримати від них гроші назад досить складно. Будьте обережні!

Шановний: Я є плати та FPC єдиного працівник служби з порцеляни, сподіваюся, що зможу допомогти вам у вашому бізнесі З повагою

Це Рой з Reliance. Ми є професійним PCB & PCBA виробника з більш ніж 9-річний досвід в Гонконзі. Повне рішення PCB (Жорстка, Flex і жорстко-гнучких) для вас, надаючи високої якості обслуговування і підтримки для вас. Не соромтеся висланий Gerber / Data / специфікації для негайної цитати. * Опора плати виробника PCB із заводу в Китаї. Ми виготовлення жорстких друкованих плат до 16 шарів, Flex PCB і жорстко-гнучких друкованих плат, охоплюють всі види поверхневої обробки, які відповідають RoHS стандартам. Ми також сертифікована з ISO9000, ISO14000 і TS16949. Ви можете перевірити додаткову інформацію на нашому сайті www.relianceems.com . * Я з нетерпінням чекаю Вашої відповіді, щоб почати наш бізнес. * Надія все краще з вас і вашого бізнесу. Гарного дня!

Це вірно щодо якості схем ви отримаєте. Це в повітрі щодо цього. Я використовую місцеву компанію, що з джерел частин до Китаю. Таким чином, я відправити назад частин до них і вони просять RMA для мене. Легше це зробити. Я використовую місцевих CM для складання. Коштує це через якість, які ви отримуєте. Вони роблять невеликими партіями за розумною ціною. Якщо йти прямо до Китаю удачі.

Привіт наша компанія бере велику високу ступінь в забезпеченні якості друкованої плати для кращих технологічних компаній в світі. Спробуйте попрацювати з нами сьогодні, відвідайте [url = "http://www.kejiepcb.com"] www.kejiepcb.com [/URL] і запит пропозиція для Вашого наступного проекту, будь то невелика кількість або масовому порядку виробництва, прототипи, гнучкою і Риги-Flex PCB. Ми також можемо надати PCBA SMT. Щиро Ребекка Kejie Pcb

Я Самсона з Гонконгу sunwaycircuit, Sunway схема заводу, який присвячує виробляти qucik свою чергу, малих і середніх високоточних друкованих плат. ми також проводимо всі види stencils.I тільки хочу сказати, будь ласка, чи довіряєте нашої фабрики і я, ми можемо гарантувати якість будь ласка, зв'яжіться зі мною: [листи] samson@sunwaycircuit.com [/ електронної пошти], а також на нашому сайті: [url = http://www.sunwaycircuit.com] Гонконг Sunway схему Co, Ltd [/URL]

Я не згоден з вашою точкою. Там не noly деякі не хороший авторитет PCB постачальників в Китаї і на Тайвані, а й exsit в кожній країні. Я думаю, що багато топ-постачальників в Китаї і на Тайвані, просто потрібно ви знаєте, як їх вибирати. Якщо ви просто догляд ціну, я не думаю, що ви можете вибрати хорошого постачальника в будь-якій країні.

Ось деякі блискучі точки. Крім того, ви всі повинні знати, що більшість з нас, хто прийшов на форум шукають інформацію все обличчя. У нас немає великої жирний замовлень, таких як компанії можуть запропонувати, оскільки нам потрібно лише кілька порад, щоб купити. Ми не хочемо витрачати 3-5 днів, очікуючи вашого першого відповіді, і через 2 тижні, щоб обговорити на нашому борту 2Layer 30 штук. Саме тому онлайн семінар тенденції зараз, і я намагався з кількома з них, і лише 30 хвилин, проведених. У мене є всі мої потреби вирішена. Якщо ви хороший виробник друкованих плат, який також орієнтації на цю групу прототипу / зразок покупців. Ви повинні один вгору, як це. Я пробував деякі, і цей семінар finpo здається, найкращий з усіх. [URL = http://www.pcbfinpo.com/quote] Finpo Електроніка - фахівець для прототипів друкованих плат - Інтернет Цитата Доступно зараз [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back