Шукаєте інформацію про криптоаналізу різних алгоритмів шифрування

I

irfan_ahmad

Guest
Привіт, чи є хто-небудь, хто працює на зазначеній topic.I хочуть працювати на crypanalysis різних нікого algorithms.Can шифр допомогти мені в цьому відношенні. спасибі: D

У якому відношенні ви хочете отримати допомогу? Рекомендація книг або університети?? cedance.

Я хочу знати, ват це знав в цій області і, звичайно, рекомендували книги будуть додаткові переваги: D

Привіт всім, може хтось говорить мені, що, скільки ключів він / вона намагається досі зламати DES по Атака грубої сили.

Я не вірю, грубої сили атаки на 100% криптоаналізу як дано досить довго, будь-який алгоритм може бути порушений грубої сили, навіть якщо ви не зараз що-небудь про алгоритм. Криптоаналіз в основному стосується аналізу зашифрованих матеріал відкрити для себе алгоритм, використовуваний для шифрування матеріалу. Привітання Slayer

Шановні Так ват хтось може запропонувати криптоаналітика, хто хоче зламати DES.I не думаю, що диференціального та лінійного криптоаналізу в експериментальних методів basis.These є теоретичними. І найкращий підхід вивести ключ Атака повним перебором.

Шановний Ахмад, я спробував перебором 2 ^ 21 ключів не більше, як мій обчислювальна потужність дозволяє мені зробити це. Тепер я стикаються з проблемами, для прийняття введення як англійський текст і мій алгоритм буде працювати в шістнадцятковій системі. Коротше я хочу змінити ASCII-коди в шістнадцятковій системі. Дякуємо ..........................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back