Шукаєте схеми добра схем з MAX038

Я ПОВИНЕН ланцюгів від ЖУРНАЛ Перший знаходиться в LE Haut-PARLEUR N.1846 (НЕ МІСЯЦЬ І РІК) ДРУГИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ В РАДІО ПЛАН Н. 572 ДОСИТЬ ПОВНИЙ 3 РАДА GEN FONCTION, амплітуди, модуляції останньої, Посередник Є НАЗВА MAG ВЕРСІЯ ТІЛЬКИ ОСНОВНІ MAX на друкованій платі краще, я можу зробити, це відправити КАРТИНА Стаття Скажи мені, яка версія ВІДДАЮТЬ ПЕРЕВАГУ

Привіт Обидва Elektor і ПР зробила проектів, заснованих на MAX038. Ви можете перевірити на epemag (july2001?) І Elektor було це в період з 1995 # 06?. Elektor проект, який я побудував сам, я тільки отримав його на роботу правильно з 10 МГц частота. Одна з причин, що сигнал паскудної може бути Моїм loosy осцилограф ... Є частота 100 МГц вище компонентів Якщо ви, як я можу побачити, якщо я можу знайти склад, ось деякі посилання: Hxx / / members.ozemail.com.au / ~ dljones / hsfg.htm Hxx / / users.swing.be / gonzague.colpaert / genfonct.html 3 * w.htw-dresden.de/fe/labor/mikror/projects/siggen/index.htm Удачи.

Є також хороші схеми в таблиці і в додатку Максима нотатки для цієї схеми.

Я вважають, що www.maxim-ic.com Веб-сайт повинен мати те, що ви хочете. найкращими побажаннями [цитата = engraxate] потрібна хороша схема з MAX038 [/ цитата]

Пошук Edaboard для функції генератора. Існує Elektor статтю з MAX038, хороший.

Привіт, Якщо там хтось, хто будує функціональні дотепність генератор EPE ця макс? Я люблю будувати. Ось ще один проект з MAX038

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back