Шукаєте слабкострумових High-Efficiency ізольоване джерело живлення

G

grieblm

Guest
Я подивився в Інтернеті і на цьому форумі за дизайн для слабкострумових (0-25mA) 3V харчування живиться від 8-30В. Ця пропозиція має бути ізольовані і мають дуже низький струм спокою (в діапазоні мкА було б здорово). Вихідний регулювання не треба - я можу використовувати лінійний стабілізатор - у разі потреби. Кого-небудь є ідеї? Я не знаю чіп Максим і подивився на всіх лінійних частин Технологія вже.

Ну вам потрібно СМПС і в цілому вони не дуже ефективні при низьких рівнях потужності. Але багато контролери мають запірні штифти і струм спокою в діапазоні мкА. Побіжний погляд на лінійній технологій показує, LTC1871, який Iq близько 250uA і вимикання струму 10uA. Вам це потрібно менше, ніж це?

Дякую, але жоден з слабкострумових Лінійна Технологія джерела живлення [В] ізольовані [/B]. IC ви відзначили це підвищення регулятора - я мав би регулятор долар режимі. Я не хочу туди, але я, можливо, розробляти свою.

Він може бути використаний як зворотного ходу контролера. Єдине реальне відмінність між наддуву і зворотного ходу є те, що ізольовані трансформатора замість індуктивності та ізольованої мережі зворотного зв'язку. Обидва з них є зовнішніми по відношенню до ІС контролера, так що контролер не хвилює. В цілому "зворотного ходу контролера" така ж, як буст-контролер, крім її зворотним зв'язком за напругою контактний структурована по-різному працювати з optotransistor зворотного зв'язку. Але ви можете внести зміни із зовнішніми компонентами. Так в основному, контролер не ізольовані. Ізоляція походить від трансформатора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back