Шукаєте програміст ПІК керувати мобільним телефоном

J

jusplainwacky

Guest
Привіт - я шукаю кого-то може написати код для мене PIC (Microchip), які можуть контролювати телефону, наприклад, відправити текстове повідомлення, outdial, або будь-який інший. Враховуючи певний внесок в ПОС, я хотів би зробити телефонний робити певні речі, як відправити текстове повідомлення, наберіть номер, повторний набір, ECT. Може хто-небудь мені крапку в правильному напрямку? Спасибі!

Мобільні телефони є, як модем. Що вам потрібно це послідовний порт (RS232) зв'язку з мобільним телефоном і AT набір команд для управління. Я пропоную вам придбати серійний кабель передачі даних для телефону і випробування різних AT команд з HyperTerminal (Windows). Ви можете отримати багато матеріалу про AT команд тут і в Інтернеті. Потім ви можете перемикання на ПІК з аналогічним кодом.

Не всі телефони підтримують AT команд. Старі телефони Nokia застосована фірмова MBUS і FBUS протоколів. Звичайно, краще всього використовувати тільки телефони, які підтримують AT для цього. Проект Gnokii десятки тисяч рядків коду на Сі для підтримки старих протоколів Nokia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back