Шукаєте монтажу на друкованій платі в SK, CZ, HU

H

hot_chmock

Guest
HI хлопець, я шукаю для потенційних компанії збірки друкованих плат в змозі зібрати PCB від 1-3 мільйонів одиниць на рік (середній розмір плати, SMD + класичні компоненти) + лікування призвело пайки. Спасибі

Зв'язатися http://www.elo.cz/zv/index-en.php?akce=technologie-en (адреса: [електронної пошти] sales@elo.cz [/] електронній пошті). Ми використовуємо свої послуги протягом тривалого часу - з великим задоволенням. Або зв'яжіться зі мною використанням ТЧ, якщо вам потрібні будь-які інші деталі Strejda

Шановні панове: Будь ласка, відвідайте наш Websit на http://www.glocom.com.tw Наша компанія здійснює продаж друкованої плати з 1994 року, і ми пропонуємо найкращі ціни і якості. Якщо ви дійсно цікаві з нашою продукцією, будь ласка, відвідайте наш веб-сайт або напишіть мені за адресою [електронної пошти] gretzky99fan@yahoo.com [/Email]. Тоді я зв'яжуся з Вами. Спасибі

Чому не в neightbors країні - Польщі! Коли наші брати Chinize дасть вам розрахунок, а потім відняти 10%, і зателефонуйте мені! Теодор Otulak тел. +48 606-931-008 www.patron.net.pl Будьте щасливі!

моя компанія робить якість продукції / виробництва PCBA .... так що якщо у хочу такої вимоги і можете зв'язатися зі мною: - Я Jai .. мою електронну ідентифікатор: [електронної пошти] snejainth@gmail.com [/] електронній пошті ... ОК дякую вам

Може бути, ми також можемо допомогти вам. Прохання написати лист sztibi82 (в) yahoo.com.We з Румунії. Кількість не проблема. Для точної ціни пропозиції будь ласка, напишіть більш докладний опис.

привіт, ми спеціалізуємося на друкованій платі збірки в Китаї, і в нас є професійні обладнання Пристрої також професійні люди виробництва. Наша компанія знаходиться в Китаї, якщо ви intertested, будь ласка, зв'яжіться зі мною, спасибі. Деніз електронної пошти: denise2008@live.cn Skype: denise7286
HI хлопець, я шукаю для потенційних компанії збірки друкованих плат в змозі зібрати PCB від 1-3 мільйонів одиниць на рік (середній розмір плати, SMD + класичних компоненти) + лікування призвело пайки. Спасибі

Привіт, радий познайомитися з вами, я Сара, від Shenzhen Кіта, ми професійне виготовлення про PCB, FPC, PwC, якщо хочете можете перевірити наш сайт WWW Kingwin-pcb.com по-перше, то ласкаво просимо на Viste нашій фабриці, що можемо надати Вам продукцію вищої qualtiy і найкраще обслуговування надії у нас є можливість estabalish довго ділові відносини з вами! З повагою Сара

Ви можете задати [URL = http://www.celestica.com/Worldwide/Worldwide.aspx] Celestica [/URL]: їх репутація дійсно хороших (їх клієнтами є всесвітньо відомі):

Мене звуть Білл і від глобального дизайну TECH ELECTRONICS, LTD в Китаї, який є постачальником для друкованої плати та аксесуари (OEM, ODM ). У нас є 2 PCB рослин, 1 смт заводу та 2 будинки дизайн. 1) 2 рослин PCB може призвести 500000 квадратних футів 2-12 шарів з 4 млн. на знак заготовок і виробництва 0,2 мм в діафрагмі. 2) 1 смт завод має 4 високошвидкісних виробничих ліній, щодобовий обсяг видобутку: 1,6 мільйонів фішок, які сумісні з 0402 і BGA Pacakge сімей в різних високоточних мікро компонентів. 3) R & D команда дизайн будинків має 3 лікарів, 8 майстрів, 28 студентів та 5 коледжів Junior. Надія може знайти шлях до співпраці з вами. Будь-яке питання, будь ласка, дайте мені знати. B.regards Білль-Сю (г) Менеджер з продажу -------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------- глобальний дизайн TECH Ко ELECTRONICS, ТОВ "Додам: No.8309, 3F, ПЗ Парк, 16 Changjiang Road, Новий район, Усі, провінція Цзянсу, Китай. Тел :0086-510-81815570-8003 Факс :0086-510-85215510 М / Р :0086-13814217566 E-Mail адреса: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Ми SMT збірці мануфактури, є 4 SMT монтажного ліній, 4 DIP-складальні лінії, 2 тестування ліній, 2 лінії ремонт. може забезпечити OEM / ODM для вашого проекту аксесуари. Запрошуємо Вас відвідати наш мануфактури. З повагою, спасибі і Bst Rgds! AndyChu / Менеджер з продажу Toposen міжнародних електронних ТОВ [URL = http://www.szhyhkj.com ]?????| BGA | BGA | BGA | SMT | SMT | аксесуари [/URL] Додати:??? Anle промисловий парк, Nanshan, місті Шеньчжень, Китай. Тел :86-755-26977403 26977455 Мобільний телефон :86-13266507190 ICQ: andychuchina@hotmail.com [електронної пошти] anychuchina@gmail.com [/Email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back