Шукаєте легкий схема програматора для PIC16F84

A

Abo Saker

Guest
Привіт усім, я шукаю легкої схема програматора для PIC16F84 і простий мова Programe ПІК інший, ніж С, як і picbasic, Як я можу отримати Picbasic компілятора? Дякуємо за допомогу ур

Привіт! Ви можете завантажити демо-версію PicbasicPro за адресою: http://www.melabs.com/products/pbp.htm Існує посилання для завантаження. Демо-версія має деякі обмеження (витяг з readme.txt файл): ". Відомості про версію Це демо-версія компілятора PicBasic Pro підтримує до 31 інструкції програми і деякі з найбільш популярних 14-розрядного ядра PIC мікроконтролерів. Список підтримуваних процесорів знаходиться в кінці цього документа. Коментарі та VAR заяви не входять в 31 інструкції межа, а кожен ярлик, який використовується робить вважаються за 1 інструкція. INCLUDE інструкції не доступні в цій демо-версії. повної ручний та отримання додаткової інформації про цю програму можна знайти на melabs.com / pbpdemo.htm ..... ..... Демо-версія PICmicro MCU підтримки. 16F627 (A), 16F628 (A), 16F84 (A), 16F870, 16F871, 16F872, 16F873 (A), 16F874 (A), 16F876 (A), 16F877 (A): підтримуються всі інші наявні PICmicro мікроконтролерів не підтримуються в цій демо-версії, але підтримується в повній версії, які можуть бути придбані. melabs нижче ".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back