Шукаєте компілятора C для ПК

R

raman_engr

Guest
Привіт, я хочу, компілятор C для вивчення мови З на персональному комп'ютері. Можу сказати, де у я можу отримати це від.

Привіт Borland має вільний C \\ C + + компілятор там Подивіться на сайті:. www.borland ком Все найкраще Боби

Якщо ви використовуєте Linux-середовища можна використовувати GCC (GNU C Compiler), то компілятор командного рядка, а не IDE і тому будь-які файли з C + + / C розширень можуть бути скомпільовані

Codeblocks IDE це дуже потужна середовище розробки для різних C / C + + компіляторів (GCC, VC + +). Є безкоштовним і доступний для Windows / Linux / BSD. Дуже корисні для створення користувацьких компілятори (наприклад, крос-компілятори) і включає в себе вбудовану підтримку SDCC (відмінно 8051 компілятор) і МКК. http://www.codeblocks.org

[Цитата = raman_engr] Привіт, я хочу, компілятор C для вивчення мови З на персональному комп'ютері. Можу сказати, де у я можу отримати це від. [/ Цитата] привіт робити у хочу її на ПК програми? або програмувати мікроконтролери? якщо і хочу, щоб це комп'ютерні програми вибрати будь-який з previeus SW. якщо і хочу, щоб це програма мікроконтролерів використовувати www.keile.com або www.iar.com вони т найпоширеніших компіляторів мікроконтролерів PIC і для MC існує т PICC компілятора. Добре сподіваємося, що допомога і:) мають гарний день салам Ахмед www.ig.org

Turbo C для C і Borland C на C + +. Крім того, Є багато C compliler, таких як C Embedded Visual C + + Visual C + +. NET ,....

Спробуйте завантажити Cygwin і ви можете запустити GCC від цього. Це безкоштовно і потужне середовище.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back