Шукаєте згадки про адаптивні цифрові фільтри

G

GertDalPozzo

Guest
Привіт усім! Мені потрібно поліпшити свої знання адаптивної фільтрації і, зокрема, придушення луни, від теорії алгоритмів (LMS, RLS і інші, я не знаю), щоб реальне здійснення ... в найближчому майбутньому я буду перекладати одну з цих схем на FPGA архітектури. Я хотів би знати, чи є який-небудь документ (безкоштовно) на веб-сайті, наприклад, текст, професор університету, але не нескінченна книга ... щось на зразок 80/100 п.п. документ, що пояснює адаптивного цифрового фільтра теорія і додатки . ТПХ всі! Герт

привіт, це те, що я новачок у цій галузі і я хочу, щоб поліпшити і мої знання в області адаптивної фільтрації,,, мій професор поради мені цю книгу: Wiley_-_Statistical_Digital_Signal_Processing_and_Modeling і не читав, але я почну На цьому тижні, так що ми можемо змінити нашу ідею + http://www.edaboard.com/ftopic280929.html (не отримали відповіді): плакати:

я також потрібна допомога про відлуння, я буду використовувати MATLAB для придушення луни .. Ви можете допомогти також??? Якщо у вас є ідея зараз?

Статистичні та адаптивної обробки сигналів від Manolakis, Інгл і Когон

Адаптивна fiters Саймон Hayken буде творити чудеса для вас.

привіт, я теж я теж потребують допомоги для мого тези про його відлуння в спілкуванні на нейронної мережі і я також буде використовувати MATLAB .. може у мені допомогти ..???.. ласка, я дуже потрібна ваша допомога зараз .... ласка ... їм сподіватися на Ваш відповідь .. велике спасибі ..

Я завантажив кілька книг тут на edaboard, перевірте їх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back