Шукаєте виробники PCB який буде поставлятися в США

F

felis_CO

Guest
Привіт, мені потрібно кошторис для виготовлення друкованих плат. Це 1,5 "на 1,5", 2 шари, 8mil сліди, 8mil оформлення. Мені потрібно, щоб 100 з них. Будь ласка, дайте мені вашу цитату, а також час обробки і вартість доставки і час у США. Спасибі, Олег.

Привіт, Felis, що ур EAU від цієї конференції? Як з вами зв'язатися? Я торговий представник виробника плати в Китаї.

Felis, будь ласка, зв'яжіться з нами по команді (в) Том-ic.com! Ми знайдемо угоду напевно :) На Том-IC ви отримаєте один безкоштовний екземпляр на будь-яке замовлення друкованих плат (на будь-якій поверхні і будь-якого числа шарів) розміщені до кінця лютого 2008 року. Для Вашого PCB прототипів , спробуйте http://www.tom-ic.com/index.php?cPath=22 . для компонентів полювання , спробуйте наші специфікації служби http://www.tom-ic.com/bom.php Сподіваюся, що це допомагає, Томич ------ ------------------------------- Вже успішно працює з багатьма компаніями, інженерних школах, роботи клуби і т.д. WWW . Том-ic.com Ваш надійний партнер прототипів.

Здравствуйте, я Sudhir з Індії. У вас є схема / Гербер. Якщо у вас є тільки схема, я можу дизайну друкованої плати. Ціна буде залежати від кількості, доставка по EMS Пошта швидкість або міжнародний кур'єр, дайте мені знати ваші вимоги. завдяки Sudhir

Здравствуйте, ми виробник PCB прототипу. Відмінна якість за прийнятною ціною, будь ласка, зв'яжіться з нами. www.vrint-pcb.com

Хто-небудь знає, де я можу отримати ПХД виготовлені в Індії (Делі переважно), якщо я даю їм схемні рішення? Я любитель і тільки шукає пару рад. Всі компоненти через отвір.

[Цитата = Івар] Хто-небудь знає, де я можу отримати ПХД виготовлені в Індії (Делі переважно), якщо я даю їм схемні рішення? Я любитель і тільки шукає пару рад. Всі компоненти через отвір. [/Quote] Контакти www.united77.com для цитати. Вони базуються в Мангалуру і всьому світу. Навіть разові замовлення приймаються шматок для однієї сторони. Я постійний клієнт з 3 років.

Здравствуйте, мені потрібно кошторис для виготовлення друкованих плат. Це 1,5 "на 1,5", 2 шари, 8mil сліди, 8mil оформлення. Мені потрібно, щоб 100 з них. Будь ласка, дайте мені вашу цитату, а також час обробки і вартість доставки і час у США. Спасибі, Олег.
PCB ціна великою знижкою ... ... .. База прайс-лист на 1-8 шарів прототип 2layers 4layers 6layers 8layers Tolal Площа однієї конструкції (з ㎡) 1000 СМ пл Базова ціна (в дол США) 75150270450 2layers (FR4 HAL) невеликих кількостях, середніх величин лише 80 (USD) / ㎡

Wintak схем спеціалізується на виробництві високої точності і надійності 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схеми, високої плати частоти, важкої міді, золота завтовшки, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001 і TS16949. Для більш детальної інформації, будь ласка, по електронній пошті мені Carson.xi (в) wintakpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back