Шукаю простий дивитися таблицю PIC18F452

Y

yantheman

Guest
Ей, народ, потрібна допомога тут.Може хтось заготовляти мене з простим подивитися таблицю для PIC18F452.

Можна було піти на www.microchip.com, виберіть пристрій і читати дані.

вау .. те, що допоможе вам ..Якщо дані можуть відповісти на моє запитання ви думаєте, що буде тут?

Саме те, що вид подивитися таблицю ви шукаєте?Машинний код, пов'язаних з Вашим IC?Що ви маєте на увазі під просту таблицю?

Якщо ви говорите про складання коду ви можете створити таблицю скорочений з себе функції, які будуть постійно використовувати для швидкої передачі при програмуванні.Це засмучує струшуючи з допомогою кодової книги.

Я не знаю, якщо це те, що ви мали на увазі - якщо я міг би допомогти

Ви можете реалізувати простий подивитися таблицю на асемблері, як це.

Код:movlw високий стіл; отримати MSB таблиці адреса

movwf PCLATH; завантажити таблицю адреса MSB в ПК

movfw Offset; отримати LSB об стіл адресаТаблиця виклику; отримати значення з таблиці

movwf результат; зберегти вартість

повернення; --- Переглянути таблицюORG 0x200Таблиця: addwf PCL, F; додати зміщення програми по боротьбі

retlw 0,0

retlw 0,1

retlw 0,3

retlw 0,4

retlw 0,6

retlw 0,8

retlw 0,9

retlw 0,11

retlw 0,13

retlw 0,14

retlw 0,16

retlw 0,17

retlw 0,19

retlw 0,21

retlw 0,22

retlw 0,24

retlw 0,26

retlw 0,27

retlw 0,29

retlw 0,30

Здравствуйте,
Я також хочу знати, як написати Дивись вище в таблиці C. Будь ласка, пост приклад коду.Це допоможе мені багато чого.

Простий таблиці може бути реалізований з використанням великого масиву.Якщо вона більше 256 байт ви повинні змінити файл компонувальника для визначення блок пам'яті.
Використання Мікрочіпи MCC18 компілятор, ось приклад зміна компонувальник файл, який визначає блок 0x7ff байт РАМ ім купу й імена розділ "localHeap.

Ви виділити ваш масив в цей розділ # idata ргадта або # ргадта udata директиви.

Код:# LocalHeap ргадта udataстатичний символ] Таблиця [0x7ff;/ * Ви отримаєте доступ до масив покажчик * /# Ргадта udataсЬаг table_ptr * = і таблиці [0];/ * Приклади використання * /Результат = table_ptr [5];table_ptr [х] = byteValue;

Завдяки btbass за Вашу допомогу і приклад коду.Я також хочу знати, як написати код для мультиплексування сегментний дисплей 7.Наприклад мультиплексування дві спільні відображення катода.Прохання надати мені приклад коду на мові C.

Просто використовуйте 4511 7-сегментний драйвер чіпа.Вони тільки коштують близько 50p

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back