Швидкий Конверсія

J

joajas

Guest
Привіт, у мене ця проблема, може бути, кто-то тут може допомогти.Я вхідних даних у 64Kbps і я хочу, щоб зменшити швидкість 9600bps.Кожен має якісь ідеї, як я можу це зробити?Спасибо

використовує великий буферної
пам'яті для збереження даних одержувача і знову подати його з низькою швидкістю.Але якщо буферна
пам'ять заповнена, stoped приймача даних.і якщо буферна
пам'ять порожня, reveive дані ще раз.

Ви знаходитесь в Класичним прикладом відьму в througput (лямбда) від відправника є більш високим, ніж througput панелі ресивера (mhu) (лямбда / mhu)> 1.Як в класичному
М.М.1 Черга для вирішення цієї проблеми є лише необхідним використовувати перерва (наприклад, модем передачі) при передачі.Розмірність буфера є вторинної проблемою (Les важливо).
Хорошим прикладом є механізм розсувні вікна, як у HDLC та RLP протоколам, таким чином, ви можете вчитися в цій специфікації www.mcu.cz для HDLC і 3GPP TS 24,022.
Привет

Я не думаю, що буде важко побудувати швидкості перетворювача на основі, скажімо, DS80C320, який є основним 8051-мікро з 2 незалежних повний дуплекс UARTs.
Один послідовний порт буде читати дані на 64kbps, а інший буде посилати дані на 9.6kbps.
Крім того, цей мікро має: 256 байт ОЗУ і блокнотом Адреси та 64 Кб пам'яті, яка може бути використана в якості буфера ..
Технічний опис можна obrained від:
http://www.robot-electronics.co.uk/datasheets/DS80C320.pdf
MAXIM або ІЧ-сайті ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back