ШІМ-контролер для UC2844/UC1844 Pspice

M

Mrjimbeam

Guest
Привіт всім Я біжу Orcad 16,0. Я намагаюся будувати й моделювати зворотного ходу перетворювача нітрохи UC2844/1844 ШІМ-контролера. Але я весь час отримую зелене коло в лівому верхньому кутку контролера, і коли я двічі клацніть на колі я отримую таке повідомлення:
УВАГА: [NET0093] Немає PSpiceTemplate для U5, ігноруючи [/ CENTER ] Як подолати цю помилку Багато MrJimbeam завдяки​

У мене точно така ж проблема ... Може хто-небудь, будь ласка, допоможіть!

Спробуйте розмістити символ з ... \ Tools \ захопленні \ Library \ PSpice \ advanls \ CONTROLLER.OLB. Він може використовувати символ з інструментів \ захоплення \ Бібліотека \ regulator.olb або інструменти \ захопленні \ Бібліотека \ Misc2.olb. Ці бібліотеки не мають імітаційної моделі, пов'язані з ними, і ви отримаєте вище помилка. У випадку, якщо ви використовуєте символи з ... \ Tools \ захопленні \ Library \ PSpice \ advanls \ CONTROLLER.OLB, будь ласка, перевірте PSpice установки. Ви повинні мати nom.lib налаштовані як GLOBAL бібліотеки, і ви повинні мати .. \ Tools \ PSpice \ Бібліотека папку в бібліотеку дорозі, під Моделювання Установка, конфігураційний файл, бібліотека TAB. Сподіваюся, що це допомагає.

Привіт, будь ласка, не могли б ви сказати мені, де ти знайшов. Бібліотека файл uc2844? Я знайшов. OLB файл на веб-сайті компанії Texas Instruments. Мені потрібна ця бібліотека для того, щоб використовувати його в PSPICE моделювання. спасибі велике!

Ви повинні завантажити. Бібліотека файл також з сайту TI.

.. Ви повинні завантажити файл також Бібліотека з сайту TI
я вже шукав її на веб-сайті TI, але немає Бібліотека файлів присвячений UC2844 .. Замість того, щоб. Бібліотека файл UC2844 я знайшов. Бібліотека файл UCC28C41, -2 і -3 "http://www.ti.com/adc/docs/midlevel.tsp?contentId=55102". Я постараюся, щоб імітувати цю послідовником IC і я сподіваюся, зрозуміють свою функцію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back