Чіп дизайн нанотехнології

S

smiles

Guest
Один матеріал, який твердіше стали сотні разів, але менше, ніж у сталі мільйони разів, і це називається нано матеріалу, хто-небудь знає, як проектувати мікросхеми на це? TTL, CMOS ... яке їхнє майбутнє? Спасибі!

в один прекрасний день все повинно йти ..... тат свого життя. GaAs була домінуючою на момент часу Si замінив його. Si домінує зараз. Вуглецеві нанотрубки замінять їх. і це триває ....

Вибачте Srinivas .... GaAs це технологія ... вони т думаєш про .... і якщо є достатньо досліджень, в спінтроніці то willl замінити Si ..... основних фабрик т JUS Waitin на зелений сигнал від експертів світу, перш ніж на investin це .... і як тільки інвестували це повинно залишитися принаймні на найближчі 10 років ....

виразно вуглецевих нано трубочки ....... спінтроніки після цього ....... я читав статтю про 10Gb барана ......[ URL] http://www.newscientist.com/article. нс? ID = dn3838 [/URL] це високі технології важко отримати руку на цих ....

до цих пір в дослідженнях рівня. ніякої комерційної transister зроблені з вуглецевих нано ще.

Я думаю, що CMOS і раніше живі в осяжному майбутньому

Я думаю, що CMOS-технологій не може не залишатися принаймні на найближчі 10 років ....

Нано труби досі в дослідженнях рівня. Навіть якщо на ньому дослідження пройдуть успішно, це займе час, щоб побудувати фабрики за це і набагато більше часу для всієї індустрії електроніки звернутися до нано труб .. Навіть якщо деякі компанії вдається чіп з нано-трубок в майбутньому, воно повинно відповідати вимогам до продуктивності і утвердитися замінити кремній у всіх електронних пристроях .. Так що я припускаю, що буде потрібно ще 15-20 років для видалення кремнію з електронна промисловість

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back