Чутливість приймача?

V

vcsel_driver

Guest
Хлопці, я робота реального часу вимірювання чутливості оптичних приймача.
На жаль, через деякі питання дизайну, я спостережень дуже шумно очі при використанні ПСП 2 ^ 7-1 в 622Mbps.ІК приймач був розроблений занадто функції в 1.25Gbps.Але дизайнера все ще хоче знати чутливість приймача IC, щоб допомогти йому в наступній версії.
будь-які ідеї?

Я думаю, через галасливого очі, ви не можете точно виконувати тестування BER або оцінити чутливість заснована на очі діаграми.

Я відчував такої ж ситуації приблизно рік тому.

Перш за все переконайтеся, що шуми і тремтіння спостерігається в очі діаграма викликає макет або схему питань, а не тестової установки.

По-друге, розуміння Ват Чутливість приймача оптичних засобів.
Чутливість приймача вказує на низький оптичної потужності сигналу, які будуть виробляти BER = 10-9 на виході приймача.Звичайно чутливість описана в термінах поточної (UA) або дБ

спостереженні оком діаграма Тим ослаблення оптичного сигналу також не є точним методом розрахунку чутливості.Це всього лише метод оцінки.

Отже, ще один метод: також, не є точним методом, за допомогою параметра для оцінки чутливості.

Ось що я зробив раніше;
I) намагаються знайти емулятор фотодіод (Максим), щоб замінити оптичний фотодіод ..Тепер можна буде виконуючою електричні випробування - не точний, але оцінювання.якщо є можливість виготовляти нові Е.Б. фотодіод з емулятором.якщо це неможливо, тоді просто desolder ваші золоті розетки (підключенні PD) і припаяти роз'єм SMA (це буде стомлююча робота, але треба буде зробити)
II) припинити всі інші канали з 50ohm термінатора, залишивши тільки один вихідний склад незавершеною.
III) s21 виконувати вимірювання за допомогою мережевого аналізатора - розрахувати втрати досвідчених на виході в порівнянні з сигналу, що подається на вхід.спільна робота з дизайнером - Запитайте у нього, щоб оцінити чутливість заснована на втрати.

Ну, я намагався цього методу раніше, і це допомогло дизайнера оцінити чутливість приймача.його не дуже точний метод, але може бути використаний для оцінки.

nathan80,
Ви, здається, експерт
Скільки років досвіду?

У мене є кілька питань?
Що таке золото Socket?
Що таке порівняння.електрони N Opt-тест?
"припинити всі інші канали з 50ohm термінатора, залишивши тільки один вихідний складі незавершеного" - що це значить?
Як виконувати s21 Вимірювання?

"Якщо неможливо, то просто desolder ваші золоті розетки (підключенні PD) і припаяти роз'єм SMA (це буде стомлююча робота, але треба буде зробити)"
Що це означає?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back