Чому BJT транзистор називається поточної працює пристрій

G

Guest

Guest
Тому BJT називається поточної працює allthough пристрій своєї продукції в залежності від бази напруги

я думаю, що це тому, що ви зміните Ic поточної зміни Ib струму.У Фета змінити Vg до змін.Так польові транзистори є робоча напруга пристрою.

BJT транзистор має дозволило струму між колектора і емітера терміналів визначається базовий струм.Напруга VBE необхідно "включити" транзистор і після певного рівня вона залишається постійною небагато, так що зміна струму, що протікає через колектор і емітером визначається шляхом зміни струму бази.Якщо ні один базовий струм, немає VBE перетворити транзистор.

Infact BJT називається поточної керованого пристрою.
вихідний струм (Ic) контролюється вхід cuurent (б) на коефіцієнт β

Розглянемо базу резистор baising ланцюга (Re = 0)

я / р стороні:

Ib = (Vcc - VBE) / Rb

Ib є функцією Rb в математиці умови
у цьому рівнянні, як Vcc п VBE константи.тільки Rb може змінюватися
, Тобто б залежить від значення Rb (Ib descreases зі збільшенням вартості Rb)

о / р стороні:

VCE = Vcc - Ic.Rc

Vcc є функцією Rc
Vcc постійна, як ми говорили раніше, Ic = βIb.вказує струму у вихідний ланцюга зовсім не залежить від значень компонентів (схема конфігурації) вихідний ланцюга.

** Таким чином вихідний ланцюга струм не залежить від схеми вихідні змінні і залежить тільки від вхідного струму.к о / р ек.
Єдиною змінною виробництва ек.є Rc
припускає VCE (Collecter на емітер) збільшується з decrese в RcОстаточний зазначає:

*** Більше значення Rb -> менше Ib -> менше Ic -> більше VCE

цих підсилювачів (Опору в кОм, Ic в мА)--> less Vce

*** Менш Rb -> більше Ib ->
далі Ic
-> менше VCE
ці підсилювачі потужності (Опору в Ω, Ic в)

У BJT, посилення залежності від бета-версії, бета = IC / IB.
це не залежить від VBE.

ток / depens на Ib.Ви можете бачити причину в деяких книжках для електронних пристроїв і електронних фізики.

B / C воно контролюється струму бази Ib (а не бази напруги)

як FET знаходяться під контролем напруги на затворі (не ток затвора), так звані керовані напругою пристроїв ..
я думаю, його просто для U, щоб зрозуміти ..

вихід, VCE = Vcc-Ic.Rc, Ic, де це струму колектора.

Але це залежить від Ic Ib (базовий струм), а, б = Ic / β

тепер це Ib можна дізнатися, як Ib = (Vin-VBE) / Rb, де Vin є прикладеної напруги бази і VBE = 0,7 (для кремнію)
= 0,3 (для германію)

Так ffrm вище у можете зрозуміти, як вихід BJT є поточною контрольованої хоча її введено по напрузі

надія у зрозуміти !!!!!!!!!!!!!!

Я згоден, що davood Вихідна says.BJT 'не залежить від voltage.The база-емітер вхідного вхідної напруги необхідно, щоб включити напрямку приладу з покласти в ПЗ держави залежить від вхідного струму.

BJT назвав поточний працює пристрій, тому що струм колектора знаходиться під контролем струму, що протікає між базою і емітером терміналів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back