Чому, якщо частота вище сигнал йде далі?

S

shahrol_hisham

Guest
це правда? Якщо частота привіт більшу відстань він може піти. Якщо так, як це fenomena hapend шкода англійськи Го,

Я думаю, чому так відбувається через меншу довжині хвилі високої frequency.So його промінь може бути подорожувати на довгі без дифузного чимось у його подорожі трек.

Все залежить від того, де він очолює. У космосі немає матеріалу, щоб відбивати, заломлювати або ослаблення радіохвиль, і всі вони поширене з законом зворотних квадратів. На землі все інакше. Газів в атмосферу, що затухання істотно змінюється з частотою. Іоносфера відображає більш низькі частоти, що робить їх поїздки в більш віддалені точки на землі в порівнянні з більш високою частотою ті, які проходять через і йдуть в космічний простір.

[Цитата = shahrol_hisham] це правда? Якщо частота привіт більшу відстань він може піти. Якщо так, як це fenomena hapend шкода англійськи Го, [/ цитата] Якщо частота вище довжиною хвилі менше, так само як і шкіра глибину. Але що ще більш важливо це впливає на груповий швидкості. Наприклад, хвиля traving. імпульсів з високою частотою і більше вище переднього краю має тенденцію рухатися швидше, ніж назад-краю. Імпульсний таким шляхом поширення, хоча це складно сперечатися. У більш високих частот, як я згадував імпульс хвилі таким чином спробуємо потім їхати швидше, і єдина причина (принаймні, в глибокому космосі) є частота була вищою. Солітон зв'язку цих досліджень. У реальному світі sunami це природні явища exibiting цього імпульсу leading-edge/back-edge.

Відстань ВЧ розповсюдження вирішив наступний фактор: передавальної антени, антени приймача і потужності передавача, приймача sensistivity, так що якщо ви хочете порівняти відстані, ви повинні вирішити, в якому situration порівняти

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back