Чому транзистора називається два порти мережі?

S

suvendu

Guest

оскільки воно може мати тільки 1 вхідний і вихідний 1 (всього 2 порту).

Найбільш електронні схеми можуть бути представлені двома мережами портів.один порт введення, а інший вихідний порт.Тут я хотів би сказати, що транзистор не називається два порти мережі, але транзистора схему можна розглядати як два мережним портом.Розглянемо загальні підсилювача випромінювач.база і емітер термінали можна зобразити як порт введення і колектором і емітером термінали в якості другого порту (емітентом є спільним як у портах, Thats причиною ім'я загальний емітер)

фактично будь-яка схема візуалізується як два порти мережа розрахувати різні год і у параметрів.отримати хорошу теорію схеми книгу.Ви знайдете краще пояснення.

Я сподіваюся, що допомагає

Ми починаємо речі з теоретичної точки зору, як ми для початку transitor як два порти мережі!Це те, що відбувається, для кожного пристрою або, іншими словами, як переходи в мікрохвильову піч?

Один історичний пункту є те, що два порти теорія розпочалося дуже рано ще в ті дні телефонних та розподілу електроенергії.Багато теорії було зроблено, і це зробило її корисно мати нову схему пристрою проаналізовані в старий метод.

Два порти аналізу стає все менше використовується, а люди не належне використання термінології.Умови послідовного та паралельного стосовно до двох мереж порту пов'язане або з вхідних та вихідних портів.Або два-два входи мережним портом ставляться послідовно або паралельно, і їх результати можуть бути або.

При виході з однієї мережі підключено до входу іншого, належного терміну тандему.

тому що він має базу вхідного порту емітера
і колектором вихідного порту емітера

з повагою
suvendu пише:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back