Чому різниця в Zo на 2 портами CPW - HFSS

C

cvenkat

Guest
hiall,
Я моделюються CPW з HFSS і порівняли результати з аналітичними виразами.Zo матчі дуже добре.Але є різниця в Zo на два порти тобто якщо на одному порту він 54.5ohms на інших це 56.0ohms ... Чому така різниця?Прохання роз'яснити
резюме

cvenkat пише:

hiall,

Я моделюються CPW з HFSS і порівняли результати з аналітичними виразами.
Zo матчі дуже добре.
Але є різниця в Zo на два порти тобто якщо на одному порту він 54.5ohms на інших це 56.0ohms ... Чому така різниця?
Прохання роз'яснити

резюме

ок спасибо.Я новачок в HFSS і РФ
резюме

ЕІІМ пише:cvenkat пише:

hiall,

Я моделюються CPW з HFSS і порівняли результати з аналітичними виразами.
Zo матчі дуже добре.
Але є різниця в Zo на два порти тобто якщо на одному порту він 54.5ohms на інших це 56.0ohms ... Чому така різниця?
Прохання роз'яснити

резюме

привіт cvenkat, ви радите мені розум, як це зробити моделювання CPW в HFSS?я можу отримати очікуваних результатів.спасибі

привіт,
На жаль я didn't Увійти протягом тривалого часу.Сподіваюся, тепер у кліща отримали уявлення ок CPW дизайн.У всякому разі, якщо у, як і раніше потребують допомоги у можете запитати мене.Я спробую допомогти
вибачте
резюме

Хлопці - Це серйозно неоптимальною зробити плоских схем з об'ємом Мешер.Якщо ви використовуєте поверхні сітки інструмент ... зчеплення на будь-якій поверхні інструмент ... ви отримаєте значно кращі результати.Три відсотки різниці в Zo нормально, якщо ви не дуже критично про помилку.І обсяг meshers чудово підходять для повної 3-D структур.Тим не менш, будь-який хороший Мешер поверхні дасть вам набагато менше, ніж 1% похибка в крихітну частину часу аналізу майже для будь-якого плоского контуру.Але якщо ви не заперечуєте, кілька відсотків помилки і 10x більше разів аналіз, йти вперед і продовжувати використовувати обсяг meshers на плоских контурів.Я маю на увазі, навіщо використовувати машину, коли мул буде робити?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back