Чому операціоннікі, налаштовані в якості буфера, коливаються?

H

hitlgc

Guest
Привіт всім,

Я розробив складеному Каскодний підсилювач ОП з Б. вихідний каскад-клас диск великої ємності.Коли я налаштувати його як буфер, вона коливається.

Я зробив. Рг аналіз і з'ясувати, що Фріст полюс 16,3369 МГц.

Що я повинен робити?

Дякуємо за допомогу!

Я не бачу ніяких результатів для ур ланцюга, але спробуйте перевірити запас по фазі иг OP-AMP, як це, можливо, буде потрібно свого роду компенсацією

eng_Semi пише:

Я не бачу ніяких результатів для ур ланцюга, але спробуйте перевірити запас по фазі иг OP-AMP, як це, можливо, буде потрібно свого роду компенсацією

Схема вашу ланцюг включає значення частин було б корисно.Тоді ми всі можемо уважно подивитися, щоб вам допомогти.

КСВ писав:

Схема вашу ланцюг включає значення частин було б корисно.
Тоді ми всі можемо уважно подивитися, щоб вам допомогти.

Подивіться в мистецтво ELECTRONICS на стор 242 до 248.У форумі книги завантажити ...схеми при роботі з буфером дуже nerly з 180S маржа, якщо ви додасте мережі RC на виході ви elimine внутрішніх compesation частота aomp.Тоді aomp коливань ...Ви повинні створити Dominante полюс для усунення цього ефекту.

leomecma

Я думаю, що є деякі проблеми з ур ланцюга щодо запас по фазі.Фазі ділянки, яка у дали не показується домінуючим полюсом характерні швидше, це не фактичне характеристика, яка повинна отримати у з Ура design.u повинні тримати запас по фазі більше 60 градусів, щоб отримати річ stabilize.have у перевірив ур ланцюга з будь-які вихідний каскад якщо так, то скажіть мені, що було отримати і фага краю ур отримувати звідти.

привіт всім

Я змінив конденсатор компенсації, і тепер завдання була збережена.
Дякуємо за допомогу.

Ви можете сказати мені, як я можу знайти цю книгу?
я дивився на цю книгу в форумі, але я не зміг її знайти.

leomecma пише:

Подивіться в мистецтво ELECTRONICS на стор 242 до 248.
У форумі книги завантажити ...
схеми при роботі з буфером дуже nerly з 180S маржа, якщо ви додасте мережі RC на виході ви elimine внутрішніх compesation частота aomp.
Тоді aomp коливань ...
Ви повинні створити Dominante полюс для усунення цього ефекту.leomecma

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=58029&highlight=art electronics

Є ділянка фази не так??Лі осі представляють фази або фази околиці??

Якщо вона являє собою етап, так що у є запас по фазі близько (180 60), тобто PM = 240, який не логіка!

Для сюжету я дав, фаза не так.
Я змінив структуру АТ вихідний каскад класу, а також зміна компенсації конденсатор.
Тепер, це нормально.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back