Чому не ізоляції трансформатори широко використовуються?

K

kgl_13gr

Guest
Чи може хто дати мені кілька причин ізоляції трансформаторів не є широко використовуються для захисту від розетки будинку установок?

Я знаю, що однією з можливих причин полягає в додаткових витратах.Кожен має якісь ідеї про те, як багато більше, що вартість, наприклад в розетку?

Будь-які інші причини не використовувати їх?

Thnx багато заздалегідь!

К.

Розмір має також питаннями.

Nandhu

ізоляції трансформаторів не використовуються в місцях, де відключення іноді трапляється ...У добре знають, як ми будемо використовувати сокет ....

Ось причини:
1) Вага
2) Вартість
3) Шум
4) споживання
5) Розміри
6) Наземна
зв'язок
Після всіх:
а) Якщо у вас немає гарного підключення трансформатора в основному марно, так як ємнісних
зв'язок між обмотками залишити проходять всі високі частоти участь у страйку;
б) трансформатора повинні бути розміри для максимального навантаження з-за договору з електричною компанією, але у себе вдома, як правило, договір не є в повній мірі використані, за винятком деяких піків протягом дня,
і все одно розпливається transforme гарна 5% від номінальної потужності в тепла, а це може бути significative частиною повсякденного середньої потужності використовується.
с) Якщо у неправильному середовища життя трансформатора, як правило, дуже короткий

Мандей

FANT писав:

Ось причини:

1) Вага

2) Вартість

3) Шум

4) споживання

5) Розміри

6) Наземна зв'язокПісля всіх:

а) Якщо у вас немає гарного підключення трансформатора в основному марно, так як ємнісних зв'язок між обмотками залишити проходять всі високі частоти участь у страйку;

б) трансформатора повинні бути розміри для максимального навантаження з-за договору з електричною компанією, але у себе вдома, як правило, договір не є в повній мірі використані, за винятком деяких піків протягом дня, і все одно розпливається transforme гарна 5% від номінальної потужності в тепла, а це може бути significative частиною повсякденного середньої потужності використовується.

с) Якщо у неправильному середовища життя трансформатора, як правило, дуже короткийМандей

Я думаю, Ананд, високий сплеск не може стати причиною пошкодження ізоляції трансформатора.Це висока напруга, якщо зберігатися протягом значного часу (сплеск може тривати менше, ніж другий, othewise це не сплеск) може призвести до пошкодження.Або перевантаження може призвести до пошкодження, знову ж таки, якщо підключений до відчутним часу.

індуктора залежати від DI / DT и короче сплеску більш небезпечно це для трансформатора ....Я маю на увазі, якщо сплеск триває лише кілька мікросекунд, якщо він отримує в поєднанні, то DT перспективі дуже малий, і тому напруга досягла буде дуже висока ....

Страшенно низький PF і корекція необхідна.

Вибачте за затримку з відповіддю, але я був у відпустці.
Зчіпних за владу дійсно індуктивно
зв'язком і thisi полягає в тому, що несе в собі потужність, але висока частота висока індуктивності робить реактивної частини дуже висока, а потім не існує передачі потужності.
Побічний ефект полягає в тому, що обмотки є одним перед іншими Te і це нагадує конденсатор,
а в низькій частоти ефект пренебрежімо малий (наприклад, 50/60 Гц), але на високих частотах, як це перетворення
Фур'є від блискавки реактивної ємності є дуже низькою, а потім досить велика кількість енергії,
що проходить по ємнісний зв'язком, а не для індуктивних зв'язок.
Мандей

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back