Чому ми повинні SiO2 на кремнієвій підкладці для Micromachined антени мікрополоскових?

I

ihamieh

Guest
Гей, хлопці, я не впевнений, чому ми повинні SiO2 на кремнієвій підкладці для Micromachined антени мікрополоскових? Я розробив прямокутної антеною решітки на кремнієвій підкладці з повітрям порожнини, але те, що я бачив на декількох роботах, які вони використовують тонкий шар SiO2 на вершині підкладці Si з деяких причин. Хто-небудь знає? Я високо ціную допомогу Спасибі, Сем

Антенна решітка з повітрям порожнини розрив складні у виготовленні. Підвісні структура може зламатися під час процесу травлення через власної ваги.

Привіт Yadavvlsi Таким чином, ми будемо змушені видалити діоксид кремнію (SiO2) після здачі на зберігання патч? Тільки думаю, що мене бентежить те, що я не знаю, чому більшість з паперу, використовуваної SiO2 на кремнієвій підкладці без використання цього шару в розрахунок (патч і розміри вставки ФРС)! Будь ласка, поради,

Люди не дає всю інформацію в дослідницьких робіт. Вони якось обчислити товщину, але не дати йому в дипломній роботі. Або вони використовують моделювання, щоб отримати його або який-небудь удар і судового розгляду (шляхом зміни товщини SiO2 у виготовленні себе). Якщо вони надаються всі дані до документа, будь-хто може скопіювати їх роботи.

привіт Yadavvlsi, ви думаєте, ми можемо опустити SiO2 від виробничого процесу, якщо у нас є достатньо товщини Si під патч? Я маю на увазі 250um товщини Si під патч і 250um повітря порожнини! Будь ласка, поради, Спасибі, Сем
Люди не дає всю інформацію в дослідницьких робіт. Вони якось обчислити товщину, але не дати йому в дипломній роботі. Або вони використовують моделювання, щоб отримати його або який-небудь удар і судового розгляду (шляхом зміни товщини SiO2 у виготовленні себе). Якщо вони надаються всі дані до документа, будь-хто може скопіювати їх роботи.

Ви досліджень вченого? Який інструмент Ви використовуєте для розробки? Ви можете відправити знімок екрану вашого дизайну.? Чи є які-небудь конкретні причини для використання повітряної порожнини не SiO2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back