Чому ми використовуємо 60 ГГц?

P

Pushhead

Guest
Привіт Все,

Я хотів би ваші добрі відповіді по цій темі.
Справді, я не питаю, тільки про 60 ГГц, але в цілому "десятки гігагерц" зон.
1.Я знаю, що постачальники послуг стільникового використовувати НВЧ-зв'язку @ ~ 30 ГГц для передачі даних з високою пропускною здатністю.Чому вони не можуть використовувати свої власні GSM / WCDMA / інсмуг частот для тієї ж мети?

2.Зважаючи на те, що вони фізично більш широкою смугою пропускання на цих мікрохвильовому діапазонах, в чому полягає їх передачі модуляції?Чи відрізняється вона ніж 1 вони використовують для регулярного мовлення?

Спасибі й гарного тижня
П.

Ці смуги низькі втрати атмосфери

1.Це тому, що вам потрібно набагато більш високу пропускну здатність.Це історичну справу: мобільний телефон антени башти необхідно дуже швидко розгорнуті на самих екзотичних місцях і операторів вимагає високої пропускною здатністю (у сукупності зі всього трафіку GSM) транспортної мережі для з'єднання всіх веж.Оптичне волокно було б вибору, окрім як під час розгортання було б набагато більше.Таким чином, зв'язку в мікрохвильовому діапазоні.

2.Глибше модуляції вимагає хорошої фазового шуму і стабільність частоти LO.Крім того, досягнення лінійності в PA набагато складніше, на цих multidecade ГГц.Саме тому навряд чи OFDM можна в 60GHz (тобто за доступною ціною), і речі, як CPM і GMSK вважаються.Так що, да у вас є більш високу пропускну здатність, але ви не можете збільшити глибину модуляції багато маючи хороший бюджет посилання.

Спасибі, хлопці.
Те, що я на самом деле намагається зрозуміти, як ці транзитні РФ фронт-енди насправді процес великий смуги сигналу, коли він не працює перетвориться назад в їхній "звичайної" мережі процесори з більш повільними темпами годинник?
Це не стиснені дані, стислі пізніше, при тому мультиплексованих?

Ще раз спасибі,
П.

Хоча несучої частоти до 60Ghz, Карріс сигналу набагато нижче, ніж, може бути досить низькими для "звичайних" процесорів мережі.

Ще одним важливим відзначити, що у високих frquency ми отримали велику BW, наприклад, на 6ГГц BW складає ~ 60 МГц

У мене є короткий PDF можуть бути корисні для U
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Прочитати цей блог містить корисну інформацію.
http://khunteabhishek.blogspot.com/2008/11/current-hot-topic-in-wireless.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back