Чому "****" засудили?

J

jpanhalt

Guest
Назва відображатиметься як чотири зірочки. Слово "чорт" з "" замість "е" Герундія форма дієслова не допускається. Чому це не дієслово? Джон

Я думаю, "h.ack 'є табу слово поряд з деякими образливих слів, в даному форумі. Звичайно ж герундій форма дієслова в основному незаконний вчинок. (Я сказав ОСНОВНОМУ ...). Тому, щоб уникнути обговорення тих речей, на форумі, вона повинна піддаватися цензурі.

Чорт забирай, я не думаю, що я коли-небудь щось зламав незаконно. Може бути, я анулював гарантії, але це дешевий і простий спосіб отримати деякі досить складні речі. Англійська є багата мова. Ми регулярно роблять дієслова іменниками (наприклад, Bork). Навіть словами, "матеріал" і "сміття" може бути використаний у мирському сенс. Днями, я намагався щось повідомлення про те, що людині доведеться h.ack щось, роблячи такі-то і так. Це було не пропозиція для будь-яких незаконних дій. Коли він тримав з'являтися у вигляді зірочок, я був вражений. Те, що я пропоную, що слово прийшло в такий загального користування, що його інших значень впали на узбіччі в галузі електроніки і може бути проігноровано тут. Джон

Ну, я навіть не знаю, головна причина. Я просто запропонував гіпотеза, заснована на припущенні. Я можу помилятися. Я розумію, що ви говорите. Але я не знаю, чому це так ...

Повинні бути встановлені, але мені потрібно відновити в нічний час. Вибачте за проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back