Чому в доповіді тимчасову різницю між Astro і DC

B

BlueAnt

Guest
В одному випадку, я виявив, що компоненти часу шлях (такий же зіркою, такої ж точки кінець) різниця між в терміни Astro-звіт та DC-часу доповіді.Будь-хто може сказати мені, чому?
Спасибі

Тому що ці два інструменти використовують різні алгоритми для обчис шлях без затримок і найголовніше шлях затримки повідомили з постійного струму навантаження основі і затримки в дорозі астрофізичних є RC основі.

Хоча Astro DC і має різні алгоритми, але вони повинні отримати той же результат, тому що вони всі хочуть, щоб обчислити шлях зволікання!

DC тільки оцінка інформації про шлях час! Астрофізичних оцінок на цей раз шлях насправді компонента мікросхеми! Так що це різні!астро є точною і правильно!

clivechen пише:

Хоча Astro DC і має різні алгоритми, але вони повинні отримати той же результат, тому що вони всі хочуть, щоб обчислити шлях зволікання!

Є, безумовно, різні, шлях затримки в постійному просто містить клітинку затримки і затримки в дорозі астрофізичних містить як затримки комірки та мережі [затримка /] цитатою

Astro може ігнорувати чистої затримкою.

DC не терміни двигуна це синтез двигун, можна порівняти прем'єр часу і Astro доповідей, вони майже еквівалентну

тому що навантаження моделі провід відрізняється від її астрофізичних і DC.
BlueAnt пише:

В одному випадку, я виявив, що компоненти часу шлях (такий же зіркою, такої ж точки кінець) різниця між терміни в Astro-звіт та DC-часу доповіді.
Будь-хто може сказати мені, чому?

Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back