Чому б нам не використовувати петлі (магнітних) антени?

X

xuexucheng

Guest
ми usaully використання електрична антена, таких як диполь. Чому б нам не використовувати петлі (магнітних) антени? Це випромінюючих неефективно? чому?

Ще в дні пейджери, багато використовувати рамкову антену через частот UHF. Комерційна AM радіо завжди, і до цих пір використовується, рамкові антени. Рамкова антена, сам по собі, не дуже хорошу продуктивність. Луп антен може підвищити продуктивність за рахунок зв'язку в довколишніх провідної поверхні. У разі пейджери, вони пов'язані в людському тілі, щоб поліпшити продуктивність. Пейджер не було передавачів так і не було проблем охорони здоров'я питання з поглинанням випромінювання.

Ми продали налаштовані горизонтальної петлі антени HF для використання з тактичних радіостанцій більш ніж 20 років тому. Їх перевагою є великим кутом випромінювання і працював дуже добре.

опір петлі антен індуктивного тому вони losly від невідповідності

опору петлі антен індуктивного тому вони losly від невідповідності імпедансу
Ви можете опір матч просто ні про що. Питання про антена, скільки про те, що ви на це відповідні радіаційної стійкості і скільки мертвих дисипативні опору. Радіаційна стійкість маленьку петлю, як правило, низька (частки Ома). Якщо петля завантажується у великій структури його випромінювання опір може збільшитися. Подумайте про вертикальну антени, як антени мовлення AM. Це може бути опір відповідає, натиснувши на антени близько до нижньої заземленого кінця. Тепер замість натиснувши антени прямо, покласти імпедансу цикл, який індуктивно пари більшою вертикальної антени в нижній заземленого кінця, де РФ струми високою.

привіт sezgyno індуктивного імпедансу через деякий час може зробити проблеми, але я думаю, в низької частоти не проблема дипольних і моно полюса використовувати більше через них легка конструкція і легко масиву, але петлі антеною решітки * не загальних і спеціально петлі з основних не було заслуги перед дипольних і зазвичай займає більше місця * (див. Довідник по антеною Джонсона для отримання додаткової інформації про Яги-Уда з петлею)

привіт sezgyno індуктивного імпедансу через деякий час може зробити проблеми, але я думаю, в низької частоти не проблема дипольних і моно полюса використовувати більше через них легка конструкція і легко масиву, але петлі антеною решітки * не загальних і спеціально петлі з з основних не мають заслуги перед дипольних і зазвичай займає більше місця * (див. Довідник по антеною Джонсона для отримання додаткової інформації про Яги-Уда з петлею)
Ви маєте рацію, але якщо рамкової антени дуже мала Tha довжині хвилі його charecrestic як вібратор Герца ANS це unusualy. Якщо це не так мало, ніж його довжині хвилі імпеданс індуктивного і потреб опір mathcing ciruit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back