Чому ОТА може призвести Switched-Кап-схема

O

OMEsystem

Guest
Чому ми не повинні Оп-амп водити SC ланцюга?Висока з імпеданс може призвести до
конденсатор?Як пояснити це?

Чому б і ні?Конденсатора покладено на джерело, що
і все.
Тим не менш, я розумію, на тлі цього питання, оскільки більшість - якщо не все - книги та статті з СК схеми спираються на opamp схем.
Але це легко пояснити: Let `S вважати простим інтегратор етап, і будемо вважати, що конденсатор C1 між OTA інвертірованіе терміналу і наземного був звинувачений у фазі 1 з негативним знаком.В ході наступного етапу відповідного напруги виробляє позитивне струм на виході OTA самим зарядки конденсатора відгук C2 і розвантаження C1.Цей процес підходить до кінця, коли C1 абсолютно порожня, та її напруга дорівнює нулю.Таким чином, було перенесення заряду між С1 і С2 (зі знаком інверсії).
Це працює з будь-яким вартість transconductance ГМ.Лише обмежене вихідного опору може призвести до помилок.
Я сподіваюся, що я могла б виразити себе ясно.
LvW

Для = GM / C.
Як правило, використовують OTA з конденсатором реалізувати інтегратор, активного індуктора або фільтр легше, ніж оп-амп.

Я був плутають чи швидкість заряду визначається маршрут з OTA (який великий) помножити на C або GM / C?

Я думаю, що це тільки швидкість,
пов'язаних з розгрому * C у лінійних врегулювання ситуації, буде один ОТА має велике вихідного опору також дуже низька швидкість при русі шапці? ... І те, що г / C?

leohart писав:

Я був плутають чи швидкість заряду визначається маршрут з OTA (який великий) помножити на C або GM / C?Я думаю, що це тільки швидкість, пов'язаних з розгрому * C у лінійних врегулювання ситуації, буде один ОТА має велике вихідного опору також дуже низька швидкість при русі шапці? ... І те, що г / C?

Характер цієї OTA є струмових вихід.Співвідношення вихідний провідності і transconductance налаштувати напруга наживи.Але це вірно тільки без резистивний навантаженні!Що резистивний навантаженні напруги отримати характерна низька.На другому етапі необхідно тут.

Чистий ємнісний навантаженням дозволяє поставити всі ці відхилення в поточному OTA клітин і на короткий час для врегулювання цієї ж відхилення бюджету.

Або іншими словами: в 2 етапи opamp дизайн також заряд стабілізації шапки!

Наскільки я зрозумів, оригінальний внесок OMEsystem його питання було чисто якщо соотв.чому ОТА може бути використаний в S / C схем, а в opamp.

У моєму першому відповіді я використав простий інтегратор етапі в якості прикладу.
У цій ланцюга зворотного
зв'язку C звинувачується у вихідний струм.У той же час вхідний З розвантажується ж ток - тим самим скорочуючи вхідної напруги.
Для вхідної напруги постійного напруги через зворотний
зв'язок C зростатиме лінійно, однак, оскільки вхідне напруга падає, буде збільшення вихідної напруги після експонентний функція.
Швидкість (що означає, що постійна часу з Exp. Опції) визначається ні по "пропускної спроможності", ні вихідного опору в OTA.Час постійне відношення до EXP.Функція C / GM (GM beeing в transconductance з OTA).
Цей час має бути досить невеликим, порівняно з часом, яке доступне для цього переносу заряду (вибірка період).
У ОТА Вихідне опір, що не indefinit не буде впливати на час, але це викличе помилку інші, тому що вхідний C, не будуть повністю виконані.
Сподіваюся, що це прояснює ситуацію.
LvW

Хьюз писав:leohart писав:

Я був плутають чи швидкість заряду визначається маршрут з OTA (який великий) помножити на C або GM / C?Я думаю, що це тільки швидкість, пов'язаних з розгрому * C у лінійних врегулювання ситуації, буде один ОТА має велике вихідного опору також дуже низька швидкість при русі шапці? ... І те, що г / C?

[цитата] Для вхідного напруги постійного напруги через зворотний
зв'язок C зростатиме лінійно, однак, оскільки вхідне напруга падає, буде збільшення вихідної напруги після експонентний функція.На жаль, я не виразити себе достатньо ясними.
"Після експонентний функції" означає, звичайно, такі функції (1-EXP).
Це означає, що - за аналогією з зарядки цоколю через резистор - напруга зворотного

зв'язку через конденсатор (збігається з вихідним напругою в OTA) досягає остаточної вартості, яка залежить тільки від вхідної напруги, а також співвідношення цоколю.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back