Чому Манчестер кодування є більш ефективним, ніж інші типи кодування?

1

1a2s3d4f

Guest
привіт всім, коли я взяв цифрової і аналогової зв'язку класу, вчитель сказав Манчестер кодування є найдешевшим і ефективним способом кодування в порівнянні з Non повернення до нуля, повернення нуля й інший тип кодування, які я не пам'ятаю. моє запитання, як ми знаємо, Манчестер кодування є ефективним в порівнянні з іншими типу кодування. є систематичний спосіб визначити. спасибі

Так, для цього потрібно систематичний спосіб зробити ... Інформаційна теорія говорить нам про всі можливі кодів і як створювати їх і як розшифрувати їх. Також програма навчання порівняти між цими кодами і знайти оптимальний код. Це робить дослідження по його довжині абд BW і ймовірність помилки в різних випадках ... Аналіз занадто довгий, але ви можете звернутися до нього з будь-якої книги Теорія інформації. До речі: Ймовірність помилки головне питання порівняння .. Камаль

насправді це великою помилкою сказати, що певний тип лінійного кодування є кращим, тому що немає berfect лінії схеми кодування кожного з них використовується в особливих випадках, наприклад, повернення до нуля дуже корисна в НВІС, оскільки вона має спектральної лінії на тактовій частоті, і ви побачите, що Манчестер кодування збільшення BW тому він може бути марним в деяких системах [розмір = 6] [/ розмір]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back