Чому Клаппа осцилятора може зменшити дрейф частоти в порівнянні?

T

TerryADS

Guest
Привіт друзі, я читаю документи осцилятора дизайн, який вводить Колпітс і Клаппа oscillator.In текст, він вводить Клаппа осцилятора може зменшити дрейф частоти додавши кришка послідовно з індуктором порівнянні з Колпітс oscillator.I не може отримати reason.Anyone люб'язно дають мені interpretion? Завдяки [URL = http://images.elektroda.net/6_1231336057.jpg]
6_1231336057_thumb.jpg
[/URL]

Клаппа осцилятора насправді зміна Колпітс (за допомогою серії конденсатора коливального контуру LC). Оскільки зв'язок Клаппа серії конденсатор має більш низьку вартість, ніж зв'язки Колпітс конденсатор, буде менше впливу на активний елемент (і зворотній зв'язок конденсаторів) у ланцюзі LC бак, це створення кращою стабільністю частоти.

привіт .. я зовсім нове в цю тему .. Яка ваша посилання (книги, статті), щоб сказати, що? завдяки [цитата = vfone] Клаппа осцилятора насправді зміна Колпітс (за допомогою серії конденсаторів в контуру LC). Оскільки зв'язок Клаппа серії конденсатор має більш низьку вартість, ніж зв'язки Колпітс конденсатор, буде менше впливу на активний елемент (і зворотній зв'язок конденсаторів) у ланцюзі LC бак, це створення кращою стабільністю частоти. [/Quote]

З "ВЧ-і СВЧ Transsitor Осциллятор Дизайн" Андрія Гребенникова

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back