Чому Дарлінгтон потрібно

A

angy

Guest
Я намагався зрозуміти, схеми PDF докласти, чому Дарлінгтон-транзистор (2N6284), необхідних для управління декількома логіки IC [URL = http://images.elektroda.net/26_1301047526.jpg]
26_1301047526_thumb.jpg
[/URL]

Це схема не говорить нам нічого про навантаження називається "декількох мікросхем логіки", але я буду вважати, що він навмисно не визначений, якщо це загальні цілі батареї резервного живлення. Використання Дарлінгтон просто пропонує більш доступні струму в "декількох мікросхем логіки", ніж один транзистор б, від будь-яких посилань струм через Зеннера. тобто його більш ефективним.

Стабілітрон буде в змозі забезпечити струм бази до певної межі (щоб мати можливість працювати і підтримувати зазначені напруги), використовуючи транзистор Дарлінгтона коефіцієнт посилення по струму двох транзисторів множиться так струму бази (з стабілітрони ) буде частина того, що було б тільки з одним транзистором, таким чином, ви можете отримати більш високий вихідний струм (з тією ж базою поточного) та більш точні стабілітрон напруга, тому стабілітрона струм не буде багато змін, коли вихідний струм зміни. Алекс

До речі, я б не спробувати управляти "декількох мікросхем логіки" з 10В на даний час! У кращому випадку, логіка тікала 5V. З великим коефіцієнтом посилення в Дарлінгтон, ви будете мати більший діапазон вихідних струмів, напруги буде залишатися "регулюється" більше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back