Чи є це джерелом класу АВ послідовником?

C

CherryQ

Guest
Привет All,

Я читав про так званий класі АВ буфера послідовник джерел, як на малюнку.Відповідно до визначення класу AB, коли Vin збільшення / зменшення, одного з вихідних транзисторів згасне.Але для цієї схеми, коли Vin збільшення Під також збільшується, тому що вихідний транзистор знаходиться в насиченні.Так воно і має бути класу В, ISN T?Я не впевнений, що це може бути зроблено по класу А. Б. калібрування Деякі транзистори ретельно.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я думаю, що це ClassB classAB і вихідного каскаду.Я думаю, що транзистор в середній ступені (NM5 і PM3) повинно бути упередженим до роботи в лінійному регіоні.Коли Vin збільшує струму NM0 збільшується, і витік NM5 напруга зростає і, нарешті, він змінить свою роботу регіону в області насичення.все і так в кінці кінців, коли вина є досить високим, PM2 будуть відрізані.Це те ж саме, коли вина падає.Ось що я сказав вище права?

З повагою!

Навіщо NM5 і PM3 бути зміщені в лінійному регіоні?Вони можуть бути в satuation регіоні, а поточне дзеркало.При збільшенні Vin, щоб зберегти поточний джерело напруги NM0 також збільшується.(такий же ефект, що витік напруги збільшується NM5) Крім того, я не знаю, коли PM2 піде, тому Під зростає разом з витоком напруги NM5.Що робити, якщо є різниця завжди більше, ніж V в?

NM5 і PM3 повинно бути в такій насиченості, що вони забезпечують постійний струм при DC до зсуву двох транзисторів введення.

Я думаю, Sont PM2 буде вимкнено, а вона поверне на більш як УО і напруги на затворі піднімається як нм2 буде відключити в якості вхідного збільшується.

Що ви скажете.

Це буферна класі АВ.Її введення / виведення КДПВ обмежено
Vdd-(Vdsat з PW3 VT з NW1).
GND (V в NW0 Vds з NW5)

Також PW3 і NW5 повинні бути упередженим, що їх струми рівні.

Поки як вхідний діапазон КДПГ не порушується схема роботи класі АВ.

steadymind пише:

NM5 і PM3 повинно бути в такій насиченості, що вони забезпечують постійний струм при DC до зсуву двох транзисторів введення.Я думаю, Sont PM2 буде вимкнено, а вона поверне на більш як УО і напруги на затворі піднімається як нм2 буде відключити в якості вхідного збільшується.Що ви скажете.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back