Чи є хто-небудь працює над VANETs?

A

Achilles20

Guest
Привіт всім. Я працюю над маршрутизації і безпеки, аспекти VANETs. Чи є хто-небудь працює над VANETs? ура, achiiles

Ви хочете працювати на захищених маршрутизації і маршрутизації і seurity в окремих? Я люблю на VANETs.

[Цитата = Achilles20] Привіт всім. Я працюю над маршрутизації і безпеки, аспекти VANETs. Чи є хто-небудь працює над VANETs? ура, achiiles [/ цитата] Привіт Є хороші статті про аспекти безпеки VANET, в [б] IEEE зв'язку Magazine [/B] листопада 2008 року (тому 46, NO. 11). Думаю, що ті можуть допомогти вам. Удачи

Спасибі, хлопці за Вашу відповідь. Ну я хочу працювати з маршрутизації + безпека (у тому числі різних шарів). Я працюю на дизайн шару хрест так буде розглянути безпеки у всіх різні шари. Я також працюю на системному рівні дизайн 802.11p. Як тільки це буде зроблено так можна висловитися протоколи про процесор або FPGA і зробити кілька польових експериментів. Це дуже велике завдання, і я все ще новачок. Дякуємо за інформацію про документи. Будь ласка, майте на контакті. ура, Ахіллес

Привіт народ, я теж новачок у нових VaNet. Я працюю на фізичному рівні і у мене є питання про многолучевости. Може хто-небудь запропонувати мені папір лікування багатопроменевого втрата для направлених антен? Спасибо заранее. Люпин

Привіт усім, я працюю над VANET на OPNET. Я ж хочу знати більше про мобільність VANET моделей, які я можу використовувати з OPNET. Як хто-небудь працював з VanetMobiSim? спасибі

агов будь-якої прогрес з OPNET + Vanetmobisim?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back