Чи є хто-небудь може говорити про одне-чіпа для GSM?

S

seadai

Guest
Привіт всім,

Я думаю, що більшість з вас знають, що TI забезпечує однокристальної рішення для GSM для Nokia.
Може хто-небудь сказати мені TI Чи можна використовувати "чистий" Технологія CMOS або тільки BiCMOS Tech.Якщо це CMOS, чи означає це, що біполярні вже мертва?

Спасибо.

Я думаю, що це лише технічна CMOS.TI перевела свої рішення Bluetooth GSM одному чіпі.
Власне, Силіконова Лабораторії побудувала всіх GSM-CMOS РФ передній кінець кілька років тому, хоча вона була не в одному чіпі.І біполярні ще існує, принаймні досі.

TI використовує КМОП-технології

TI використовує як, BiCMOS і CMOS.
На мій погляд біполярного ніколи не помре.Завжди будуть програми для цього процесу.

Не знаю про TI але знаємо, що біполярний жива й здорова!
Подивіться на будь-якій технології SiGe, і ви побачите два табори.
Я не думаю, що він помре, - насправді вони говорили це за останні 10-15 років.
Але число людей, які вміють розробляти з ним падає ....

Я думаю, що біполярний виживе в перевізнику стороною, яка не дбає розміру пристрої та споживання електроенергії, так багато.Як щодо призначені для користувача термінали, тобто портативний один?

PS, чи є інші відповідні схеми або фільтра необхідна між антеною і одним GSM чіпа?

Skyworks Solutions також надати одному чіпі GSM кілька років тому з BiCMOS
Процес, і забезпечити Frond-End Module також.Більш дивно те, вони вже розвивати стабільні високі продуктивністю одному чіпі Frond кінця трансивером Havn't які бачили в цьому ринку, хоча вони використовують BiCMOS процес, тому я вважаю, BiCMOS ще багато номерів час, щоб грати тепер.

З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back