Чи є спосіб перевірити Verilog програми, використовуючи симулятор?

K

kad_911

Guest
Привіт .. Я тільки почав вивчати Verilog та тестування коду в раді Altera. Так як у мене немає плати Altera будинку, чи є спосіб перевірити Verilog програм з використанням симулятора? , Що було б кращим програмним забезпеченням для цієї мети?
altera_de2.jpg

Ви можете змоделювати ваш дизайн в Altera Quartus за допомогою вбудованого симулятора або ModelSim. Але це в основному призначений для логічного моделювання, а не остаточний дизайн, який прив'язаний до baord. Єдине, що вам доведеться створити лавці моделювання тест, який буде simualte внесок у вашу ланцюг Verilog.

[Цитата] Єдине, що вам доведеться створити лавці моделювання тест, який буде simualte внесок у вашу ланцюг Verilog. [/ Цитата] Що у розумієте під цим? чи є спосіб перевірити код без присвоєння початкових значень на початку? я маю на увазі ... Скажімо я хочу зробити логічний вентиль. коли 2 перемикачів використовуються як входи і 2 світлодіодних, як виробництво. як я можу зробити це в симуляторі? я використовував veritak але не думаю, що він може призначати входи до чого ... : (Будь-яка допомога з PLS?

Ви будете привласнювати початкові значення через testbench, який буде USEF для моделювання. Що таке комутатори тут? дві державні об'єктів, що представляють кожен statre 1 або 0. Що таке світлодіод, вихід на суму 0 або 1 (OFF або ON відповідно). Intrdoductory підручник для QuartusII повинно бути достатньо, щоб ви через це. Altera, а також багато інших місць мають непогані sutff про це нам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back