Чи є симулятор програмного забезпечення, доступного для ПОС ІВ?

G

garg29

Guest
привіт люди чи є симулятор програмного забезпечення, доступного для ПОС ІВ? Якщо так Plaese, дайте мені знати

Ви можете використовувати MPLAB IDE від Microchip для імітації ОСТО працює і дивитися регістрів і портів були змінені. Якщо у вас є ІКД модулів, які ви також можете налагоджувати і бачити в режимі реального часу, що відбувається в реальному схеми. MPLAB є безкоштовним і може бути завантажений з сайту Microchip: http://www.microchip.com Інший відмінний тренажер ISIS / Proteus. У цієї програми ви можете малювати схеми і моделювати їх функціонування. Він має велику бібліотеку компонентів, включаючи UCS як ОСТО, AVRS і 8051.

Здравствуйте, я також зацікавлені в тренажер ПОС. Я бачив у журналах EPE ПОС будь ВІРТУАЛЬНИЙ TUTOR.Can завантажити це програмне забезпечення або опублікувати посилання.

Існує PIC16 і 18 симулятор побудований в SourceBoost IDE. Крім стандартних цьому є деякі особливості, відсутні в MPLAB як крок назад і взаємодії різних плагінів, які elulate реальних пристроях світу (наприклад, РК-дисплей, кнопки, світлодіоди, аналоговий вхід, I2C EEPROM і т.д.). SourceBoostIDE розповсюджується безкоштовно і може завантажити з http://www.picant.com/c2c/download.html З повагою, Павло

я використовую досить Kool, веб-адреса www.oshonsoft.com / pic.html , якщо його не працює і може D / L знизу [COLOR = червоний] Не завантажуйте файли доступні для завантаження в іншому місці. Це марна трата дискового простору та пропускної здатності. Файл видалено. Ознайомитися з правилами. / Pisoiu [/ колір]

Ви можете використовувати IDE ПІК симулятор від oshonsoft ... І звичайно ISIS / PROTEUS це кращий симулятор я думаю ...

[Цитата = pisoiu] [COLOR = червоний] Не завантажуйте файли доступні для скачування в іншому місці. Це марна трата дискового простору та пропускної здатності. Файл видалено. Ознайомитися з правилами. / Pisoiu [/COLOR] [/quote]: (я donloaded softwere давно і в той час я була відповідь повідомлення, посилання не працювала (може б сом erorr комм або сервера вниз), тому я завантажив файл bakup , я не знаю, Вень посилання почали працювати знову: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back