Чи є електрон "ефекту гідравлічного удару?

S

Sceadwian

Guest
Я часто бачу відносини в галузі електроніки пояснити, як вода у водопровідній системи і думала; є ефект електричного струму аналогічно дії води молотом у водопровідно-каналізаційної системи?

Щоб пояснити, всі масові має інерцію.Якщо вода тече в трубі вода має певний момент інерційного за нею в залежності від того, скільки води йде, і як довго труби.Якщо кран раптово закриті дуже швидко енергії від інерції, яка була масовою передається як різні хвиль різко збільшилася Presure усередині системи.Тільки еквівалентні електричні ефекту я можу ставитися до цього буде індуктивності, таких, як велику напругу індуктивних навантажень, можуть генерувати за нинішньої зупинки (руйнується магнітним полем)

Чи можна пролити світло на це порівняння між молекулярної і атомної системи?Просто з того, що я до сих пір обговорюється я бачу, майже прямий зв'язок між молекулами's інерційної gravitic момент в порівнянні з інерційної магнітного моменту електрона.

Чим більше я дізнаюся про електроніку і як вони фактично працюють більше мені цікаво, про зв'язок їх з більш великими масштабами системи та їх взаємозв'язку.Я хотів би знати більше про те, що користувачі цього форуму, і думаю, треба додати до того, що я говорив з мудрістю вони зібрали за ці роки.
math out of this thread.

PS Будь-ласка, майте свій
математиком з цього потоку.

mathmatical one.

Я хотів би користувачі думки і слова в intuative сенсі, а не чисто
mathmatical один.Значення, будь ласка, відносяться тільки до постійних слів, щоб ніколи не рівнянь, особливо отриманих Ones.

Вода для електронного аналогія розвалюється, коли ви дивитеся на те, що дійсно відбувається на атомному рівні.

Перший - електрони не дійсно "потоку", як молекули води.Якщо б ви могли фарбою червоно електрона і дивитися його, ви б побачили, що меандр в досить нерегулярно шлях через кристалічну структуру провідника.'Поточний' в електричному ланцюзі насправді вплив одного електрона на іншу - це вплив, що електрон рухається за схемою.Подивіться на це як купка людей, що стоять один з одним в лінію - якщо засунути один перед вами, він натикається на хлопця перед ним, який потім натикається на хлопця перед ним, і так далі.І нарешті, отримує налетів хлопець в передній лінії - усе ще знаходиться в тому ж місці в черзі, але з останнього хлопця відповідно викликало перший хлопець в черзі, щоб його розливу пива штовхатися.

Що течій "в еклектичних схеми області ефект від одного електрона на інший.Енергія не передається маса електрона, а поля електрона.Саме це трохи фізики, що дозволяє електричного струму на "потік", розташовану поруч зі швидкістю світла в нашій схемі - енергію, а не маси, це те, що рухається.Це правда, що електрони приходять і йдуть з-решт провідник підключений до батареї, однак будь-який електрон не робити всю поїздку по прямій лінії, а деякі не роблять поїздку на всіх (вони просто поштовх від їх місця в лінії) - ефект поля електрона, що робить прямі кінця до кінця поїздки.Існує немає інерції електронів поле 'потік' (це не масовий) - отже, немає "електронного молота.Ви можете відрізати "потокові" електричного струму так швидко, як вам подобається, і ніколи не дріт лопне від кінетичної енергії та інерції електронів 'потік' - немає ніякої.

Що таке аналогія електронного потоку в бійці, що настає після пролитої пиво?

Електрон має масу, дуже невелика, але вона має одну, тому вона повинна дотримуватися всіх законів, що маса має.
Я ніколи не говорив енергія потоку речовини сама, просто це магнітна / gravitic еквівалентний момент.На молекулярному рівні 400 ногу труба могла ж наслідки, як варто Henries протікання струму в провіднику.Існує найбільш виразно пряме відношення.Як вам сказати людям натикаючись одне одного більше подобається, як електрони рухаються, однак це саме так Presure хвилі в молекулярній (води) Система рухатися.

Пам'ятайте, що швидкість є векторної величиною - він має напрямок та величину.Напрямок тут є ключовою.

Що вам не вистачає в тому, що молекули води, насправді рухаються на швидкості потоку в напрямку труби площині.Якщо ви поставите барвника у воді, вона дійсно рухається зі швидкістю потоку від одного кінця труби в іншій.Це не поле ефект - це фактичне рух молекул в заданому напрямку на певній швидкості.

Електрони не рухаються зі швидкістю електричного струму в проводі площині.Електрони рухаються у всіх напрямках по всій кристалічної структури металу - рух було описано як "рою" або "хмара".Саме цей рух практично у всіх площинах, що дає electons, як колективна маса, нульова група швидкості при усереднених по всьому ланцюгу - всього можна було розглянути його в дрейф, а не потоком маси.Електронно "потік" насправді руху безмассовой електромагнітне поле в векторне напрямок проводів.Це групова швидкість electromagetic поле, яке визначається електричним "поточний" - не групова швидкість маси електрона.

Я збудував імпульсного блоку живлення кілька років тому для плазмової іонної імплантації.

Імпульси 60kV близько 1400 Ампер.Приводить до плазмової камері
Були 20 паралельними провідниками, потрійний 0 колії.Веде близько десяти футів
довго, і зависав над підлогою.

Оцінити система Rep було 16 PPS, і танцював навколо кабелю, як змія
сексом!

Якщо це не "вода молота ефекту", я не знаю що!

На 1400amps паралельно з кабелями, я очікую дуже сильного магнітного поля при взаємодії між кабелями - і з будь-яким чорної будівельних матеріалів протягом декількох футів.Танці, безсумнівно, з-за інтенсивного магнітного поля, які ви створили.

Пам'ятайте - це DI / DT, що призводить до полів, і ви були вражаючими пульсуючий струм через ці провідники.

Графічний метод аналізу імпульсів на лінії передачі з невідповідним і нелінійні вузли використовує ту ж процедуру, аналіз води молотком.По суті, цей метод їм Бержерон, який розробив графічний метод для гідравліки.

претензійний пише:

Графічний метод аналізу імпульсів на лінії передачі з невідповідним і нелінійні вузли використовує ту ж процедуру, аналіз води молотком.
По суті, цей метод їм Бержерон, який розробив графічний метод для гідравліки.

Якщо є схожість в Mathmatics то це означає, що фізичні системи повинні бути пов'язані в тій чи іншій формі.Я не маю на увазі безпосереднє IE молекул електрон або будь-яка інша подібна прямий зв'язок.Але він багато чого сказати, коли можна використовувати ті ж рівняння для двох принципово різних систем і вони обидва корисного результату.

Sceadwian пише:

Якщо є схожість в Mathmatics то це означає, що фізичні системи повинні бути пов'язані в тій чи іншій формі.
Я не маю на увазі безпосереднє IE молекул електрон або будь-яка інша подібна прямий зв'язок.
Але він багато чого сказати, коли можна використовувати ті ж рівняння для двох принципово різних систем і вони обидва корисного результату.

Насправді існує прямий зв'язок між собакою та стільцем.Вони обидва відмінні дизайни для Стабільність, ось чому вони обидва мають чотири ноги.Функція ніг на собаці є і ногами на стілець, мають принципово те саме, що все, що я кажу, а не прямого фізичного відносини, але безумовно функціональний характер.

У більшості випадків аналогію з водою Efect молотом і вплив електронів у твердому тілі, не дійсні.Велику частину часу середня швидкість електронів у твердому тілі omparable в мм / с або см / сНа швидкості в діапазоні впливу Термальний рух електронів є домінуючою, і струм просто дрейфу електронів, що випливають chaoticaly всередині металу.

Але (є Allways але в деяких пояснень), у випадках, надзвичайно швидке перемикання пристрої, як це робити з сучасними напівпровідниками на комп'ютері частинами або високих поточних високих енергіях переключення пристрою, ефект різкого.У дуже швидкого перемикання транзисторів, веде на джерело та сток воріт транзистора Verry малого (з-за мінімізації паразитичні ємності і так далі ...).Мій френд в галузі фізики твердого тіла, і я бачив SEM зображення воріт.Навіть при такому низькому напрузі (2.5V - 3.3V) з-за швидкого перемикання швидкості і Als великих електричних полях, електрони прискорюються до дуже великих енергій можна порівняти з приблизно 257K [кімнатній температурі].Якщо ми вважаємо, що напруга diference між витоком і стоком є 2.5V і метод виробництва такого транзистора є імплантат в кілька атомів, як ворота, то легко уявити, що на такі малі відстані woud електрон є лише кілька colision в дорозі -> енергія електрона порівнянна з 1еВ => 11500 К. Таким поодинокі електрони мають велику енергію, і вони можуть зробити Verry великий вплив на електроді.

З іншого боку, у разі газового розряду, середня середня енергія електрона дуже велика.Для нормальної температурі плазми розряду, а також енергії електронів порівнянні з 1еВ або у випадку деяких більш гаряча плазма coud це дійсно експериментальним досягти навіть декількох десятків, а в декількох місцях на землі кілька сотень еВ.Я сподіваюся, що якщо у вас finishe Anny звичайно газового розряду фізика або електроніка, Ви coud rememger Ефект розпилення катода.Це пов'язано з високою енергією електронів.У самому крайньому розряді пристрій, який використовується як extremley швидкий високовольтний перемикач, що дозволяє уявити, що ми повинні Swith конденсатор 1uF на 10кВ => 10 ^ -2 = 10mC кулони, псевдоіскровие розрахована на відстані між основними електродами багато менше довжини вільного пробігу електрона в буферного газу.Це означає, що в середньому кожен електрон, який проходить через цей пристрій створює енергію удару незначне менше, ніж заряд електрона, помноженої на напруги на електродах.Це означає, що перша група Тхет електрон мають ENRGY з 10keV = 10000eV, а в Лас них є пару десятків електрон-вольт, при яких процес зупиняється.

Таким існують Thje Efect з "електронних молот", але не в нормальних диригентів при нормальних умовах (навіть декількох кА).

Щиро Ваш

Ненад Сакал

Просто ще одна думка - Вода молота ефект досягається, як рідина стає раптова зміна.Будь-який повільним зміною D / DT знижує молота ефекту.
В електроніці, природа не дозволяє нам / нічого, щоб зупинити рух електронів таким чином ми зупиняємо воду з ванною, душем - природні явища добре описані у фізиці як індуктивність проведення будь-який шлях, який чинить опір і D / DT зміни поточного значення - є ніщо в природі не маючи кінцевою провідністю а нульовий індуктивності.

Може бути, ще одна річ, яку ми спостерігаємо всередині мікрочіпів з'єднує особливо з "Аль-процеси -" електроміграціі "- де електрони з їх кінцевими масової інформації - як веде себе кілька рідини рух - і вони рухаються атоми металів у їхній бік - це буде хороша тема для дослідження Дослідження "Вплив Гідравлічний удар" на "Електроміграція" разом.
Rgds.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back