Чи телефонувати на переключення вузлів ефективності Баку впливів?

G

Guest

Guest
Привет, все
Я хочу знати, в режим енергозбереження, не сигналу при включенні вузлів впливає на ефективність Баку, я просто знаю, що це причини EMI.
хтось може мені допомогти?
спасибо

Ні, це не впливає на ефективність.Дзвін викликаний індуктор перетинається з паразитичними ємність діода (і транзисторів).Але ця енергія буде втрачено все одно, тому що ємність діод для зарядки до вихідної напруги.Таким чином, якщо ємність до звинувачень, він бере енергію, E = 0.5C * У ^ 2.У будь-якому випадку ви подивіться на неї, вона втратила енергії.

Привіт, VVV

ця енергія буде використовуватися для зарядки конденсатора вихідний?або втратили самі по собі?

і якщо я використовую перемикач підключення до двох вузлів індуктор, воно працює, коли влада MOS всі відкриті, то перемикання буде короткий індуктивності, тому сигнал буде dispear, знизити EMI питання.
це може добре працювати?

Ця втрата енергії виходу з конденсаторів і використовується для заряду до діода ємність.Частина з них буде розсіюватися в індуктивності.Все це відбувається тому що коли діод відключає напругу на ньому дорівнює нулю, а його катод (і, отже, одним кінцем його ємності), пов'язане з виходом Cap через індуктивності.

Отже, тепер у вас є вихідні Cap стягується з вихідним напругою, а діод ємність, розряджено, пов'язані індуктивності.Що буде відбуватися?Діод ємність буде заряджати від виходу конденсаторів через індуктор.Так як індуктор має низький опір DC (тримати низькими втратами) схема LC, що форма має високу Q, тому він буде "кільце".

Але якими б, вихід конденсатора втратить трохи енергії для зарядки до діода ємність.У процесі цієї енергії отримує передані туди і назад між діода ємності та індуктивності, створюючи дзвін, але врешті-решт він все ще втрачено енергії.І неважливо, де вона отримує зникла.
Пригадаємо фізику Проблема з підключенням двох капсул, один розряджено і один доручено певну напругу?Врешті-решт, як видається, існує деякий "енергетичний зниклих без вісті".У дійсності, що енергія не зникає, але розсіюється в проводів, що з'єднують дві шапки.Ця енергія завжди була тією ж, незважаючи на опір дроту.Ця енергія залежить тільки від ємності під сумнів, і напруга.
Це точно така ж ситуація тут, за винятком "Дріт" в даний час індуктор, який, крім dissiating деяку енергію, а також створює дзвону у цьому процесі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back