Чи потрібно мені зовнішньої напруги для блоку GPS після взаємодії?

A

asic1984

Guest
привіт для тих, хто має з excperience взаємодії з GPS, у мене є пристрій Garmin ETREX мені потрібно для живлення зовнішніх напруга на блок GPS, знаючи, що вона вже є батареї, щоб мати можливість використовувати RS232 (RS232 робити потреб зовнішнього джерела живлення ніж батареї GPS) спасибі за допомогу

Якщо ви хочете використовувати GPS в протягом короткого проміжку часу, батареї буде достатнім, але якщо ви хочете, щоб запустити його протягом тривалого часу, то кращим варіантом є використання зовнішнього джерела живлення. Що стосується "RS-232" інтерфейс, то, бути в курсі, що більшість GPS пристроїв (в тому числі Garmin) працюють тільки 0-5В, що насправді не має нічого спільного з "істинним" RS-232 рівнів. Але так як для вітчизняних послуга Applications цьому рівні 0-5В, тобто, було легше створювати, більшість сучасних ПК, ноутбуків і т.д. буде читати ці пристрої .. І з цієї причини (відсутність належного RS-232 драйвер) вам не потрібна зовнішня сила .. З повагою, IanP

привіт спасибі занадто багато IanP і є реальною підтримкою чую я купив кабель, підключити GPS до комп'ютера ... коли я вимірюю вихід з передачі сигналу на комп'ютер я знайшов його в діапазоні від -4,5 до 1,5 напруги ... негативний в порядку ... але позитивний діапазон малий, як те, що я думаю, що це нормально, і мені потрібно знати, чому існує як виведення живлення від GPS до кабелю ... це вхід або вихід завдяки занадто багато для допомоги

Більшість приймачів GPS є вхід для зовнішнього джерела живлення. Перед підключенням там нічого перевірити з інструкціями для максимального допустимого напруги для вашого пристрою. Incase у вас є бренд Garmin, ви можете знайти цю туш дуже корисно: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm З повагою, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back