Чи можу я конвертувати 16F876. Шістнадцятковий файл 16F876A один?

H

hugo

Guest
Привіт, це Можливе с. Шістнадцятковий файл для 16f876, щоб конвертувати його для 16f876a? Чи потрібно мені розібрати файл, а потім зібрати його знову, на цей раз хотів модель? THX

Ви повинні розібрати шістнадцятковий файл, замініть: [колір = червоний] [я] # списку включаються р = 16f876 [/I] [/ колір] за: [колір = червоний] [я] # списку включаються р = 16f876a [/ я] [/ колір] і зібрати асемблерний файл знову Перевірте конфігураційні директиви для цього 2 пристрої занадто повагою,: підморгувати:

Привіт Ману, [цитата] Ви повинні розібрати шістнадцятковий файл, замінити: # включати перелік р = 16f876 на: # включати перелік р = 16f876a і зібрати асемблерний файл знову Перевірте конфігураційні директиви для цього 2 пристрої занадто повагою, [/ цитата] Я це знаю, але я прошу вас про інструменти, необхідних для виконання цього завдання! Thx

Привіт, Ok, використовуйте icprog наприклад, завантажити ваш *. ГЕС файл та натисніть 'A' між 'H', Ви отримуєте файл з розширенням *. ASM які correpond вам *. HEX: підморгувати: З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back