Чи можу я використовувати SPI і I2C модуля в той же час з PIC18F252

B

BasePointer

Guest
PIC18F252 використовує той же порт для SPI і I2C. Я повинен використовувати один з них в той же час. Як можна перемикатися MSSP модуль з режиму SPI до I2C режим і навпаки? Я не бачив цю інформацію у своїй таблиці. І як я повинен зв'язатися SPI і I2C периферійних пристроїв до ПОС? Я хочу спілкуватися як perhipherals над MSSP модуль ПОС's. SPI периферійних має контакти CS (Chip Select) SDO (висновок даних, це висока-Z, коли CS = 1) SDI (введення даних) SCK (години) I2C периферійних має контакти SCL (години) SDA (дані) PIC18F252 має контакти RC3 - > SCL або SCK RC4 -> ПДР або SDI RC5 -> 10x SDO

ІМХО це буде краще зробити один з модулів цієї програмного забезпечення в іншому контакти

[Цитата = Nick_B] ІМХО це буде краще зробити один з модулів цієї програмного забезпечення в іншому контакти [/quote] Так, це новий спосіб, який я буду використовувати. Цікаво, що якщо іншим способом це можливо.

Я ніколи не робив, але я знаю, що це можливо поділитися 2 протоколи з тим же обладнанням. Хтось експерт сказав мені, що.

Так, це можливо, просто написати підпрограму створити регістри для SPI і один налаштувати для I2C. Тоді ви можете легко перемикатися між цими двома протоколами.

[Цитата = btbass] Так, це можливо, просто написати підпрограму створити регістри для SPI і один налаштувати для I2C. Тоді ви можете легко перемикатися між цими двома протоколами. [/Quote] Є біт (прапор), щоб перемикатися між ними? Я подивився на це, але я coudn't див pic18f252 дані.

Ні, кожен із них має досить багато варіантів безліч, ось чому необхідно підпрограм, щоб встановити всі регістри для конфігурації вам потрібно. Я на даний момент робити щось подібне. Але це займе пару днів, щоб отримати все це працює. Чекаю обладнання для налагодження.

Існує жодних проблем при спілкуванні I2C периферійний пристрій. SPI периферичної можна знехтувати в той час як CS = 1. Але як ми можемо запобігти I2C периферичної від відповіді поки ми відправки даних SPI периферичної?

Я зіткнувся з цією проблемою з IIC Годинник реального часу і EEPROM з SPI пов'язані інші IC обміну цією bus.I вирішити мою проблему, поклавши CS ліній для кожного з IIC пристроїв ...

[Цитата = mucko] Я вирішити мою проблему, поклавши CS ліній для кожного з пристроїв IIC ...[/quote] Perhipherals спілкуватися по I2C НЕ Chip вибрати висновок: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back