Чи можу я використовувати поєднання зборів і C для програмування PIC?

E

extradeath

Guest
Дорогі друзі, я якийсь дурний питання, [COLOR = червоний] [SIZE = 6] Чи можу я використовувати поєднання складання і С до програми ПІК 16F877. [/size] [ / колір] Іншими словами, я функції, написаної на C, що я навряд чи може зробити це по збірці ШПФ, і я не знаю, мотика використовувати C в налаштування регістрів. Так я хочу назвати ШПФ функції від складання rotine ... Чи можна це зробити ....????? Будь ласка, дайте відповідь ЯК МОЖНА .....

Ви можете зателефонувати збірки всередині С і робити, що ви повинні використовувати компілятор, що код був написаний ... в якому з компілятором було написано?

Ви можете використовувати бібліотекаря. Зробити бібліотеки с з функцією, то ви можете викликати його з дупи. PS. Вона дуже проста у використанні C встановити регістри, так просто, як PORTA = 1; В Н файл, всі біти визначені, тому що ви можете зробити це (використовуючи MCC18 компілятора) //------ Читайте EEPROM непідписані символ read_eeprom (непідписані символ адреса) {EEADR = адресу; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.RD = 1; повернення EEDATA;} //------ запис EEPROM недійсними write_eeprom (непідписані символ адресу, непідписані символ даних) {EEADR = адресу; EEDATA = дані; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.WREN = 1; EECON2 = 0x55; EECON2 = 0xAA; EECON1bits.WR = 1, у той час (EECON1bits.WR); EECON1bits.WREN = 0;}

Ви можете написати код збірки в CCS компілятор так як це код з # АНМ. . . код збірки. . . # Endasm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back