Чи можна отримати цей папір?

J

jpsmith123

Guest
Я хотів би бачити повний текст наступній роботі. Я б дуже вдячні, якщо хтось з доступом до Applied Physics Letters може отримати його. Дякуємо. З повагою, Джо Осадження алмазоподібних вуглецевих плівок електроліз розчину метанолу Хао Ванг, Мін-Ронг Шен, Чжао Юань-Ning, Чао Йе, Чуан-Бао Цао, Хай-Яна Данг, і Він-нд Чжу Applied Physics Letters тому 69 (8), стор 1074-1076. 19 серпня 1996 електроліз розчину метанолу, була зроблена спроба депозит алмазоподібних вуглецевих (DLC) плівок на кремнієвій підкладці при температурі нижче 60 ° С. Підложки негативно упередженим з потенційними постійного струму від 0 до -3000 В. ІЧ-спектри показали, що О-Н, С-Н і С-О вібрації смуги електроліту знизилася дивно після електролізу і новий пік характеризується як С = С зв'язок з'явився. Плівок були охарактеризовані як фільми DLC по спектроскопії комбінаційного розсіяння. © 1996 Американського інституту фізики.

У випадку, якщо хтось цікавиться, я отримав папір. Якщо хтось хоче, я відправлю його тут. З повагою, Джо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back