O
OradFarez
Guest
Привіт усім.Я проектування 8 шарів PCB.Я не можу дозволити собі зробити це в 10 шарів так що один горизонтальній площині шару, один розділити владу площині шару і шість шарів, що сигнал укладені таким чином, щоб районах з високою швидкістю може залити міді пов'язане із землею на кожному другому Внутрішній шар сигналу.Вона не ідеальна, але вона дає додатковий захист ... по крайней мере, я сподіваюся на це.Це складається тільки за деякі роз'яснення:
TOP - компоненти, в першу чергу повільних сигналів, деякі енергетичні сліди
GND - літак
IN1 - сигнали високої швидкості, дуже повний
IN2 - висока швидкість, але великої площі для міді налити в районі, де швидко сигнали на IN1
IN3 - сумарна швидкість, менша площа для наземних наливати
IN4 - сумарна швидкість, помірні області для наземних заливки
PWR - розкол площині, кілька поставок
BOTTOM - компоненти, повільно сигнали, деякі енергетичні сліди
Те, що я хочу запитати про те, що оскільки у мене є одна чистою поверхнею грунту, і я хочу, щоб скласти міді ллє, які заповнюють у всіх областях борту, які ще не мають міді на шість інших верств, я поганий ризик прийняття петлі землю?У таких великих безперервних наливає допоможе усунути ці проблеми, пов'язані з нижньою імпедансів?
Плата для поверхневого монтажу повністю за винятком деяких роз'єми і більшість компонентів BGA і QFN типів.Є безліч отворів по всій землі велику площу швидкістю, так що я думаю, петлі зведені до мінімуму.
Які досвідом інших народів, з такого роду речі?Дякуємо за будь-яку допомогу.
TOP - компоненти, в першу чергу повільних сигналів, деякі енергетичні сліди
GND - літак
IN1 - сигнали високої швидкості, дуже повний
IN2 - висока швидкість, але великої площі для міді налити в районі, де швидко сигнали на IN1
IN3 - сумарна швидкість, менша площа для наземних наливати
IN4 - сумарна швидкість, помірні області для наземних заливки
PWR - розкол площині, кілька поставок
BOTTOM - компоненти, повільно сигнали, деякі енергетичні сліди
Те, що я хочу запитати про те, що оскільки у мене є одна чистою поверхнею грунту, і я хочу, щоб скласти міді ллє, які заповнюють у всіх областях борту, які ще не мають міді на шість інших верств, я поганий ризик прийняття петлі землю?У таких великих безперервних наливає допоможе усунути ці проблеми, пов'язані з нижньою імпедансів?
Плата для поверхневого монтажу повністю за винятком деяких роз'єми і більшість компонентів BGA і QFN типів.Є безліч отворів по всій землі велику площу швидкістю, так що я думаю, петлі зведені до мінімуму.
Які досвідом інших народів, з такого роду речі?Дякуємо за будь-яку допомогу.