Чи можна змінити шар у калібр?

L

ls000rhb

Guest
Я відкриваю файл у GDS calibre.i хочете додати текст "VDD, VSS" шару на металеві бо для того, щоб запустити LVS. Як я можу зробити?

Вам може знадобитися інший інструмент макета для цього робочі місця, такі, як Laker або віртуоз.
Потім підтвердіть свій дизайн з калібру.
І побачення шляху калібр також може працювати з Laker або віртуоз.
Ці кошти використовують макет калібру, автономному режимі онлайн ДРВ, LVS пробіжки.

Сподіваюся, що це допоможе.

Калібр також має інструмент, званий desginrev, яка дозволяє вам це зробити, якщо ліцензія.

Завдяки bc70, я можу запустити програму "calibredrv", можна змінити розкладку в цей інструмент?

Я сподіваюся, що ваші відповіді також bc70!

Калібр DESIGNrev має функцію редагування тексту в меню об'єкта.

Від'їзд Mentor Graphics громад сторінці Калібр програми для перегляду додаткової інформації і Q & Калібр для DESIGNrev: http://communities.mentor.com/mgcx/community/icnanometer/calibre_viewers

Наскільки мені відомо, ми використовуємо калібр для LVS & ДРК перевірка цілей.Так, Ви можете змінити розкладку в designRev (calibreDRV), але бажано, щоб це зробити у макета інструментів редагування.Віртуоз має чітко визначені технології файлу & бібліотеці.Ви можете інтегрувати калібру GUI в Віртуоз, так що і можна перевірити LVS / DRC простіше, без залучення Калібр основного графічного інтерфейсу.

Інші можуть обмінятися думками ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back