Чи можна включити перевірку ДРК в конструкторі Altium?

M

maxascent

Guest
Привіт Чи є можливість в конструкторі Altium щоб перевірити ДРК, який показує вам, коли порушення. Те, що я хотів би, що коли я маршруту відстежувати програми будуть висвітлені доріжки / площадку і т.д., якщо я порушують правила з треку я маршрутизації. Привітання Джон

Та просто натиснути на кнопку ДРК перед ручної маршрутизації. (Не забудьте визначити правила проектування перевірки відповідно до ваших потреб) З повагою

Є два типи ДРК перевірки в конструкторі Alitum - Інтернет, і партії. Те, що ви просите, називається "онлайн" перевірки. Це уповільнює реакцію редактор друкованих плат, але він перевіряє всю дошку кожен раз при внесенні змін і знаки порушень не знайде. Для включення онлайн перевірки, зайдіть в Інструменти> Design Rule Check, натисніть на "правила для перевірки", щоб перевірити відповідні поля вибору в "Інтернет" колонку діалогу. Тепер ви отримаєте зелений маркер, де Є ДРК vilolations. Зверніть увагу, що ви дійсно не повинні дозволити онлайн перевіряє наявність правил має забезпечуватися за допомогою програмного забезпечення. Що б ви включили в дизайн> Правила не дозволить вам порушувати правила. Щоб включити правило, досить зайти в діалогове проектних норм (Design> Правила), натисніть на верхній елемент у список, в якому він говорить: "Норми проектування", і ви побачите таблицю всіх правил. Перевірте застосовні поля у стовпці, який каже "Enabled", щоб включити правило. Все "онлайн" перевірити настройку описаним вище робить, це дасть вам візуальний знак кольору, де Є порушення. Лише наявність правило включено тримає вас від порушення правил, але не дає знак.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back