Чи можна безпосередньо підключити PIC16F873 вихід RS232 без використання max232?

C

Cleong

Guest
може я знаю, що якщо я використовую pic16f873 trasmit виходу, я можу прямо підключення рис вихід RS-232 без використання max232? формі, VB (RS 232) можна прочитати в шістнадцятковому або двійковому? Наприклад, якщо мій вихід 00001111 Тоді мені потрібно перетворити його в h'8 "просто відправити призводять або можуть відразу відправити в двійковій формі?? VB може тільки читати шестигранної форми?

Ви повинні використовувати MAX 232 ...... соз г напруга шини різних .....

[Цитата] Чи можу я знаю, що якщо я використовую pic16f873 trasmit виходу, я можу прямо підключення рис вихід RS-232 без використання max232? [/QUOTE] PIC16F873 працює на 0/5 вольт логічний рівень, RS232 працює на +12 / -12 вольт. MAX232 є напруга перекладач, щоб перевести різницю рівнів напруги з двох системі. Ви повинні використовувати MAX232 для взаємодії PIC16F873 до лінії RS232. [Цитата] форму, VB (RS-232) можна прочитати в шістнадцятковому або двійковому? Наприклад, якщо мій вихід 00001111 Тоді мені потрібно перетворити його в h'8 "просто відправити призводять або можуть відразу відправити в двійковій формі?? VB може тільки читати шестигранної форми? [/QUOTE] Cleong, будь ласка, вкажіть шістнадцятиричних даних просто інша форма двійкових даних, так шістнадцяткове еквівалентно двійковим! На цифровому комп'ютері, всі дані цифровий (двійкові) дані, залежить від того, як ми ставимося до неї, вона може бути ASCII символу даних або десяткового значення даних. Як ASCII символів, двійкове значення 00001111 є SI (виберіть в) charater. В якості десяткового значення даних, двійкове значення 00001111 є 15 (в десятковій системі)! Це залежить від способу ви читали послідовний порт!

для використання MAX232 відповідь слід »є suffient. для читання за допомогою VB є 2 режиму читання або запису 1 - двійковий режим, який читання і запису в шістнадцятковому форматі, тобто, 0xh4. 2 - рядок режиму, наприклад, якщо і писати 'A' до послідовного порту, VB перетворити його в шістнадцятковий 0x41 потім відправити його прикріпити файл, який допоможе і в програмуванні.

[Цитата] 1 -. Двійковому режимі, який читання і запису в шістнадцятковому форматі, тобто 0xh4 [/ цитата] Це десяткове значення даних як я маю на увазі [цитата] 2 - рядок режиму, наприклад, якщо і писати 'A' до послідовного порту , VB перетворити його в шістнадцятковий 0x41 потім відправити його [/QUOTE] Щоб використовувати рядок режиму, перш ніж відправити ваш 4 біта даних до порту RS232 персонального комп'ютера, OR-ред вами 4 біт даних з 0x40 (або додати його з 64 у десятковій системі). У цьому випадку ви отримаєте символ '@', 'A', 'B' .... або 'O', цей символ представляє свою температуру значення 0, 1, 2, ... або 15.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back