Чи можливо це?

M

mhtplsh

Guest
http://www.geofex.com/Article_Folders/ampprot/dcprot.htm

Тут вони HV запропонував використовувати MOSFET замість реле.Тепер г три фотографії схеми.
Я хочу використовувати MOSFET конфігурації зі схеми 1 польових МОН-транзисторах з драйвером від схеми 3.але я хочу використовувати одну харчування.
Найбільш цікаві частині я хочу це: Я хочу використовувати це як оратора захисник.Тому перший МОП буде проводити повне.
Потім як рушійна схеми збільшення напруги струму через MOSFET перемикач повинен знизитися.Тому під час перевантаження
МОП буде працювати, як лампа протектора тобто він буде проводити менше.
Чи можливо це?
Якщо так, то наставить мене, як це зробити?

Ви справді не хочете використовувати MOSFET для захисту пристрою.По-перше МОП є керований напругою пристрою.Так що якщо вам необхідно струмового захисту своїх не найкращий вибір.

Крім того, перенапруження і струмова захист пристрої призначені для відкриття або короткою (в залежності від типу пристрою) швидше, ніж будь-який MOSFET може.

E

MOSFET фактично є керований напругою джерело струму і тому його можна використовувати для контролю поточного ....Ви можете навіть ефекту автоматичне регулювання посилення використовувати його ....

Говорити перемикання транзисторів може переключитися краще, ніж механічні реле ...Головне вони покладаються на час використання реле є те, що вихід може осилити ведмідь на короткий час ...

А. Ананд Срінівасан
Завдяки 4 ур відповідь.Can U запропонувати, як використовувати вище схему для контролю змінного струму soeaker продукції.Контрольне пристрій у схемі 1 це не легко доступна.Тому я можу використовувати optp муфта замість цього?Або на будь-який інший вітаємо пропозицію.

насправді схема управління PV1050N використовуватися є Оптрон тільки ....Слово фотоелектричних Isolater використовується от і все ...здається, немає ніякого еквівалента частини для цього компонента (PV1050N), тому, коли ви використовуєте інші Оптрон дивіться на що ви зміните чутливість зовні з допомогою резистора, щоб зробити схему роботи, ви хочете .....

А. Ананд Срінівасан,
Завдяки 4 ур відповідь.
Я HV згадані вище вимоги про мої.Can U зробити деякі схеми, як це пропонується?Я зберу & Finetune то це виявиться необхідним.

Схема без фізичної реалізацією важко зробити, і особливо на те, що у вашому випадку я б, що потребують вихідний рівень аудіо система, диски Оптрон, а також вхідних рівнів MOSFET, ...

Крім того, якщо помилка відбувається важко було б для вас чи для мене правильний ....Опублікуйте розгляд у ланцюги, і я хай знає, що я все знаю ....

Вимоги R майже така ж як згадано в першому контурі.

http://www.geofex.com/Article_Folders/ampprot/dcprot.htm

Деякі подробиці:
Вихід підсилювача до моїх захист від короткого замикання буде макс.25V AC.Вона буде змінюватися в міру виходу змінюється.тому я сказав HV У Макса напруги змінного струму виході підсилювача ВЧ.
Ця змінна буде виправлено в DC & використовуватися як схеми управління електроживленням водіння оптом перехідника.МОП буде контролювати 25V AC замість реле.Я хочу, MOSFET, щоб бути в повній провідності при низькій напрузі.Оскільки напруга йде високими вона повинна протистояти AC 25V від пропускати.У Надії розумію.

Чому ви випрямних і зробити сигнал постійного струму ...Сигнал має негативне напруга теж так Оптрон буде складатися з двох світлодіодів в протилежних напрямках я думаю ....

Яким чином ви збираєтеся виправити швидко змінюються сигнал постійного струму ....твитер особливо корисний лише для високочастотних компонентів ....

Цитата:

Яким чином ви збираєтеся виправити швидко змінюються сигнал постійного струму ....
твитер особливо корисний лише для високочастотних компонентів

мій питання: що ви збираєтеся робити випрямлення сигналу постійного струму, оскільки спікер реагує тільки на змінну ....

Тепер дозвольте мені пояснити, u.
Відповідно до circuit1 в вищезазначеним посиланням, 2mosfets буде використовуватися як перемикач для сигналу змінного струму.Щоб довести цю схему через опто зажадає деякої ланцюга керування.Ця схема вимагає деякого постійного струму.
Як це було зроблено на цій посаді ftopic263843.html.
Таким чином змінного сигналу збирається ораторів буде контролюватися МОП & постійного струму, необхідної для схеми на МОП-диска буде отримати шляхом виправлення ораторів AC сигналу.
Ця тема веб-сторінку у вихідному посаду також те ж саме.

схемою, що ви згадали бути заставка твитер ....Там сигнал повинен бути усунений заради захисту твітера від пошкодження в результаті перенапруження ...

Також я не бачу, який сигнал ви використовуєте для управління Оптрон та інші подробиці ....

Поправте мене, якщо я помиляюся ....

З виправити сигнал тільки ми будемо їздити Оптрон для управління MOSFET.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back