Чи можливе використання Spartan 3 для одержання даних SDI відео?

E

EDA_hg81

Guest
Чи можливе використання Spartan 3 для одержання даних SDI відео? Швидкість передачі даних пара 1.485Gb / с Спасибо за будь-які ідеї.

Привіт, з Spartan 3 можна отримати SD-SDI відео даних (270 Мбіт / с), тільки думаю, якщо ви хочете виправити тремтіння м'язів ви поклали зовнішніх VCO, щоб зробити краще відновлення синхронізації. Для HD-SDI в 1485 Гбіт / с необхідно використовувати Virtex FPGA серії, тому що ви повинні використовувати блок Ракетно I / O. Xilinx є на веб-сайті для кожної програми безкоштовно еталонного дизайну з вихідним кодом, я спробував, і працює відмінно, а для HD-SDI Я думаю, що кращим рішенням для вас полягає у використанні розвитку Xilinx VIODC рада з метою розвитку додатки. Вважайте Даніеле

Будь чіп HDTV декодер є в наявності? З Virtex дорого.

Привіт, якщо для декодера ви маєте на увазі десеріалізациі (о сериализации) чіп можна використовувати Gennum чіп (наприклад: hxxp :/ / www.gennum.com/video/products/gs1560a_gs1561.htm hxxp :/ / www.gennum.com / video/products/gs1532.htm) або аа національного напівпровідникових чіпів (national.com), якщо ви хочете, щоб перетворити його в аналоговий сигнал можна використовувати IC аналогових пристроїв (ви можете побачити, як Xilinx робити в viodc плати та скопіюйте його ). Однак, якщо ви використовуєте меншого розміру Virtex 2 Pro з ракетою I / O це дешевше по відношенню до національних або Gennum напівпровідників присвячені чіп. З повагою

Величезне спасибі! З Різдвом Христовим! Ще одне питання .. Чи знаєте ви, EDID для DVI інтерфейс? Як я розумію, випадкове рішення для розширеного монітора, такі як дозвіл не відносяться до стандартної синхронізації.

Привіт unforunatly Я не знаю, DVI інтерфейс, тому не можу вам допомогти. Я бачу, що в Xilinx VIODC борту DVI роз'єм поруч на двох IC: Analog Devices ADV7123 (потрійний КСР) і Texas Instruments TFP410PAP (DVI передавача). Я не знаю, якщо це вам допоможе. Поки та Різдвом!

Я розробив друкованої плати використанням Spartan3 і DVI чіп (TFP410PAP) кермо дисплея. Вона працює дуже добре, але інші хлопці відповідальні за розвиток бізнесу хочуть, щоб я розумію, випадкове рішення. Але я думаю, що це неможливо, так як графічна карта підтримує тільки ті стандартні таймінги. З Різдвом Христовим!

Та це можливо. Але я думаю, вам потрібно перепрограмувати ПЛІС з PLL на на спартанський III не реконфігурованих на рейс. Basicaly тут те, що ви шукаєте в Hsync загальна довжина Hsync зсув Hsync тривалість імпульсу Vsync totla довжина Vsync зсув Vsync тривалість імпульсу DE Hsync початку, довжина DE Vsync початку, тривалість імпульсу і offcourse мінлива годинник для різних дозволів Добре відсутність і є весело!

Я спробував підключення комп'ютера з розширеним монітора. Користувальницькі таймінгами не працюють на цьому моніторі, я використовував областю перевірити вихідний сигнал з DVI, здається, що комп'ютер не приймає користувача таймінгами. Я використовував мережевий фільтр, щоб перезаписати часу настройки графічних налаштувань. Він як і раніше не працює. Можливо, відеокарта не підтримує користувальницькі таймінгами. Але мій VHDL код може працювати properlly для всіх стандартних таймінгів. Спасибо.

DVI кодек я використовую копіюється з комерційного монітора. Вона працює дуже добре для всіх стандартних таймінгів. Якщо я пишу все користувальницькі таймінгами, що в EEPROM? Дякуємо за всі пропозиції.

я думаю, у буде перевірити за ур специфікації плати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back